Vraag het aan
Image default
Auto

Wat te doen als je als er sprake is van een miskoop

Net een nieuwe tweedehands auto gekocht en nu al kapot? ‘Hoe kan je auto kapot gaan,’ denk ik je dan? Dat kan op verschillende manieren gebeuren. Door een miskoop, schade of vanwege slecht onderhoud. Hoe dan ook, het zijn onverwachte kosten waar niemand op zit te wachten. Wat doe je als er sprake is van miskoop? En hoe kan je dit in de toekomst voorkomen?

Een miskoop

Het kan gebeuren dat je een auto aanschaft die er van buitenaf goed uitziet.’ Een goede deal’, denk je dan. Samen met de dealer of particulier controleer je of alles klopt. Je komt een leuk bedrag overeen en niet lang daarna wordt de koop definitief: Je bent eigenaar van een nieuwe auto. Maar wat heb je nu precies gekocht?  Daar kom je pas achter als je de auto in gebruik neemt. Het terugdraaien van een miskoop is erg lastig. Je zit er vaak aan vast. Wat doe je nu? Wellicht heb je de auto met garantie gekocht. Als dat het geval is kan je de auto kosteloos laten repareren.

Weer opnieuw beginnen

Als er sprake is van garantie, dan kan je de schade laten repareren of een deel van je geld terug te vragen. Misschien ben je het zat en wil je de koop laten ontbinden. Ook dan zal je het aankoopbedrag terug krijgen. Een nieuwe auto kopen of het aanschaffen van een is dan wellicht een betere optie. Je gaat opnieuw beginnen om te kijken wat je mogelijkheden zijn. Als je een nieuwe auto koopt weet je natuurlijk zeker dat je auto in goede staat is. Je hoeft je dan geen zorgen te maken of je een miskoop hebt of niet. Je kan natuurlijk ook goedkoop een  auto leasen. Met goedkoop auto leasen kan je de auto kiezen die bij jou past voor een vast leasebedrag per maand

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl