Vraag het aan
Image default
Auto

Alles per maand betalen met een Full operational Lease

Het leasen van een auto vanuit het bedrijf komen veel dingen kijken. Toch zijn er verschillende soorten van leasen, wat de keuze voor het bedrijf makkelijker maakt. Het meest overzichtelijke en gemakkelijke is de Full Operational lease. Hierbij heb je een lease auto, maar heb je er geen ingewikkelde financiën voor nodig. Het is namelijk zo dat alles uit je handen wordt genomen. Hoe dat in elkaar zit is ook vrij simpel, want alle kosten die komen kijken bij het leasen van een auto worden in een maandelijks bedrag opgenomen. Zo heb je per maand een standaard bedrag dat je kwijt bent aan de auto. Hierin wordt meer in meegenomen dan het ‘afbetalen’. Ook de eventuele reparaties en ander onderhoud is in deze prijs begrepen.

Volledige verzekering meegenomen

Iedereen kan wel eens een ongeluk meemaken in het verkeer of tegen een paaltje rijden. Met een Full operational lease ben je volledig gedekt op het gebied van een WA casco. Daarnaast ben je voorzien van een persoonlijke ongevallenverzekering die geldt voor alle inzittenden en ook de persoonlijke eigendommen worden verzekerd door middel van een bagageverzekering. In de lease auto’s kun je er ook vanuit gaan dat er dure audioapparatuur in zit, net als een navigatiesysteem. Ook dit wordt verzekerd binnen een Full operational lease contract.

Geen omkijken meer naar de betalingen

Het grootste voordeel van deze lease soort is dat je dus geen omkijken hebt naar betalingen. Op financieel gebied is dit dus een voordelige auto in gebruik. Bij aanschaf kan besloten worden welk bedrag er per maand betaald wordt of eventueel in een ander termijn. Al met al heeft dit voor veel bedrijven erg veel voordelen, vanwege het vooraf bekende financieringsplaatje. Dat is overzichtelijker dan per termijn afwachten wat je moet betalen aan de lease auto

http://www.leaseautocentrale.nl