Vraag het aan
Image default
Auto

Voordelen Volkswagen caddy leasen

Terwijl het leasen van auto’s binnen bedrijven tegenwoordig heel normaal is, is dit bij particulieren niet het geval. Dit is langzaam aan het veranderen. Er zijn nu veel meer bedrijven op de markt die zich richten op dit segment. Als particulier een auto leasen betekent in de praktijk vaak dat je voor een periode van 48 maanden een vast bedrag per maand betaald. Het zogenaamde leasebedrag. In dit bedrag kunnen afhankelijk van wat is afgesproken de volgende services zitten: verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Na deze periode kan je weer een andere auto uitkiezen. Het bedrag dat je maandelijks kwijt bent is afhankelijk van de soort auto dat je kiest.

Voor particulier gebruik kopen mensen vaak een nieuwe of gebruikte auto. Aan leasing wordt niet echt gedacht. Terwijl dit best een alternatief kan zijn. In bijvoorbeeld Amerika en Engeland is het privé leasen van een auto eigenlijk standaard. Het grootste voordeel is dat alles voor je geregeld wordt door de leasemaatschappij. Je betaalt geen verzekering en wegenbelasting, deze zitten in het vaste bedrag. Als er problemen met de auto zijn, zoals pech of schade krijg je snel vervangend vervoer. Omdat je een vaste maandbedrag betaald heb  je geen voor verassingen en onvoorziene kosten.

Als particulier zal je er vaker voor kiezen om een kleinere auto te leasen. Maar wanneer je een groot gezin hebt of je helpt graag andere mensen dan is de keus voor een grotere auto helemaal niet gek. Je kunt dan bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Dit is een grote auto en hoeft helemaal niet duur te zijn. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een occasion te leasen. Dat is gewoon mogelijk. Dan heb je een mooie, degelijke auto tegen een kleine prijs per maand.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen