Vraag het aan
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Een goedkope website laten maken is wat ik momenteel nodig heb. Mijn moeder en ik zijn een eigen bedrijf gestart. We hebben een cursus gevold voor manicure en pedicure en zijn vervolgens een eigen bedrijf gestart om de laatste verdieping bij ons thuis. Wij hebben een grote huis en hebben de ruimte daarvoor. We zijn al een tijdje open en begonnen inderdaad wat kleiner. Eerst met bekende en vrienden en die namen ook eigen vrienden mee. Nu gaat het goed, hebben we steeds meer klanten en willen wij steeds populair worden. Daarom hebben wij nu behoefde aan een website. Een graag wat goedkope als begin.

 

Goedkope website laten maken per direct

We zijn nu op zoek naar goedkope website laten maken per direct. Wij willen het belangrijkste op ons site. Prijzen, paar foto’s, adres en contact formulier. We zoeken iets moois en overzichtelijk dat de aandacht trekt. Zo heb ik SiteToGo gevonden op internet. Een bedrijf die bezig is met goedkope website laten maken. Ze hebben verschillende templates waarvan wij mochten kiezen. Wij hadden nog geen logo of huisstijl, aangezien wij net een nieuw bedrijf zijn. Gelukkig was dat ook mogelijk bij SiteToGo. Wij hebben het contact formulier ingevuld en werden vervolgens terug gebeld voor meer informatie. Het werd ons uitgelegd dat het bedrijf voor ons huisstijl kon ontwerpen – logo, visitekaartjes, alles wat nodig is. Vervolgens hebben wij een template uitgekozen en ging het bedrijf aan de slag met ons bedrijf.

 

SiteToGo

SiteToGo is een top bedrijf! Snel en goed kwaliteit. Onze website was snel klaar en zat er netjes uit. We hebben een mooie logo gekregen en wat belangrijk was een responsieve website. Wat wil zeggen dat de site volledig te zien was van elk smartphone, laptop, of tablet!

 

Super blij met onze website en gaan SiteToGo zeker aanraden!