Vraag het aan
Image default
Auto

Wat je moet weten over het leasen van een Renault Trafic

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe bedrijfswagen is een Renault Trafic leasen een uitstekende keuze. De Renault Trafic is in 2015 gekozen tot bestelauto van het jaar, onder andere door zijn lage kosten per kilometer en zijn robuuste uitstraling. Ook het jaar daarvoor liet een Renault Trafic de concurrentie achter zich en toont daarmee aan dat een Renault Trafic leasen voor iedere bedrijfstak een prima optie is. De Renault Trafic is een zware jongen voor het zware werk, maar dan wel een die geen zware aanslag pleegt op jouw budget. 

Voordelen van leasen

Als ondernemer wil je natuurlijk altijd de beste deal. Ga je een Renault Trafic leasen dan heb je de zekerheid van een nieuwe bedrijfswagen in perfecte conditie, die geheel naar jouw wensen kan worden aangepast. Je hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten en weet direct wat je maandelijkse lasten zijn. Je profiteert van garantieregelingen en goed onderhoud en komt niet voor verrassingen te staan. Kortom, een Renault Trafic leasen levert niet alleen geld op. Het bespaart je ook nog eens een heleboel rompslomp en helpt je je bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. 

Veiligheid boven alles

De Renault Trafic is uitgerust met diverse veiligheidssystemen. Zo is er bijvoorbeeld het Lane Keeping Alert dat een waarschuwingssignaal afgeeft wanneer je per ongeluk op een verkeerde rijstrook terecht komt. Daarnaast is er het Driver Alert dat in de gaten houdt of vermoeidheid je weggedrag niet beïnvloedt en zo nodig een melding geeft, wanneer dit wel het geval is. Samen met de Hill Start Assist, die zorgt dat je ook op een helling stabiel kunt optrekken, en de uitstekende verlichting zorgt dit alles ervoor dat een Renault Trafic leasen een veilige optie is, wanneer je het beste wilt voor je bedrijf, je werknemers en je portemonnee.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen