Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Solo scootmobiel

De ultieme comfort scooter We begrijpen dat voor veel scootergebruikers comfort pure noodzaak is. En dat is precies waarom de Solo scootmobiel een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening combineert. Dit garandeert ultiem rijcomfort.

Waar u ook heen gaat, deze kwaliteitsscootmobiel van topniveau brengt u er comfortabel en veilig naar toe.

De zeer comfortabele Solo scootmobiel stuurt licht en koersvast. Het unieke INDEGO veersysteem zorgt ervoor dat oneffenheden in de weg soepel worden opgevangen, zonder dat de rijeigenschappen eronder lijden. Voor de Solo is het INDEGO veersysteem naar keuze sportief (Active), comfortabel (Comfort) afgesteld. Dit maakt deze comfort scootmobiel uitermate geschikt voor lange afstanden en voor mensen met forse pijnklachten, zoals rugklachten en reuma. Door de vele instelmogelijkheden en de ergonomisch gevormde stoel, biedt de Solo scootmobiel voor iedereen een fijne zitpositie.

De Solo scootmobiel is leverbaar in 3 wiel (Solo 3 scootmobiel) en 4 wiel (Solo 4 scootmobiel) uitvoering.

Bekijk ook onze scootmobiel aanbiedingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en comfortabele Solo scootmobiel voor een eerlijke prijs? Dan bent u bij Scootmobiel Comfortabel aan het juiste adres.

 

Welke scootmobiel is geschikt voor u? Het is van belang om bij de keuze van de juiste scootmobiel eerst uw eigen situatie, eisen en wensen goed in kaart te brengen. Vraag naar de mogelijkheden of vertel ons uw wensen wij geven u graag advies welke scootmobiel het beste aan uw wensen voldoet.

Als u een scootmobiel online bestelt nemen wij altijd contact met u op om uw keuze te bespreken. Maar vaak is het prettiger om vooraf al advies te krijgen welke modellen scootmobiels geschikt zijn voor u. Voor vragen en advies kunt u dus altijd contact opnemen met mij, Olof Geurts, via 0162-229405. Of stuur een bericht via ons online contactformulier.


 

Waar moet u op letten bij de keuze van een scootmobiel?

Waar moet je op letten bij de keuze van de juiste scootmobiel? Een kleine, middelgrote of grote scootmobiel. 3-wiel of 4-wiel? Er valt genoeg te kiezen.

Een kleine scootmobiel of opvouwbare scootmobiel is ideaal om mee te nemen in de auto, op reis, maar ook in en om het huis. Ze zijn licht van gewicht en makkelijk demonteerbaar. Hierdoor zijn de verschillende onderdelen goed te tillen en nemen weinig ruimte in beslag. Dit type scootmobiel is er zowel in een 3-wiel als in een 4-wiel uitvoering. De snelheid is circa 6 km/u. De middelgrote scootmobiel gaat 8 tot 15 km/u en is ideaal voor gebruik in de woonplaats, naar de supermarkt, bakker, etc. In zowel de 3-wiel als de 4-wiel uitvoering is dit type scootmobiel makkelijk wendbaar en heeft een prima reikwijdte. De meeste modellen zijn niet demonteerbaar, waardoor ze redelijk wat ruimte in beslag nemen voor stalling. Om comfortabel langere afstanden te rijden op een scootmobiel bieden de grotere modellen uitkomst. De snelheid varieert tussen de 15 tot 20 km/u waardoor er ook prima naast een fietser kan worden gereden. De vering is bij de meeste merken uitstekend geregeld en de bijgeleverde accu’s bieden voldoende reikwijdte. De grote scootmobiel is zeer in trek bij de fanatieke scootmobielberijder die er graag op uit trekt.

https://www.scootmobiel-comfortabel.nl/brands/life-mobility/