Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Hoe verwijder ik de donkere vlekken op mijn rug?

Alles wat je wilt weten over het verwijderen van donkere vlekken op je rug

Donkere vlekken op je rug zijn vaak huidbeschadigingen door zonlicht. Deze huidbeschadiging ontstaat doordat je lichaam melanine aanmaakt. Je lichaam begint met het aanmaken van melanine als het in aanraking komt met zonlicht. Dit zodat de melanine je huid kan beschermen tegen nog meer zonlicht.

Wat kan ik doen om deze donkere vlekken te voorkomen?

Verantwoord zonnen is de enige oplossing. Ga niet dagen achter elkaar bakken voor een bruin kleurtje. Draag bij extreem warm weer luchtige kleding met lange mouwen en eventueel een hoed. Tussen elf en drie uur is de zon het sterkst, probeer de zon daarom tijdens deze tijden te vermijden. Ga in de schaduw zitten of hou een siësta. Gelukkig is  zonlicht niet alleen maar slecht. Het zorgt voor de aanmaak van vitamine D, een vitamine die je lichaam goed kan gebruiken.

Hoe verwijder ik de donkere vlekken op mijn rug?

Gelukkig is er een product op de markt wat pigmentatie van de huid kan verbleken. Dit product is gemakkelijk te gebruiken.

Skinlight créme tegen overmatige pigmentatie

Skinlight is een blekende crème die ervoor zorgt dat de vlek of vlekken op de rug gebleekt worden. Dit product is 100% veilig omdat het parfumvrij is en PH neutraal. Het is goedgekeurd voor de Europese markt en geproduceerd in Nederland. Het enige wat je hoeft te doen is de vlek insmeren met de crème. Na enige tijd zal de vlek verminderen.

http://www.zwangerschapsmasker.nl