Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Tips over je huid bleken en hoe dit aan te pakken

 

Tips over je huid bleken

Iedere man of vrouw streeft naar het ideale plaatje. De één wilt een bruin tintje, minder kraaienpootjes, vollere borsten of willen de huid bleken. Het streven van het ideale schoonheidsideaal is komen overwaaien vanuit Amerika en neemt langzamerhand ook de overhand in Nederland. Mensen met een donkere huidskleur willen juist graag een lichtere huidskleur en daarom is dit artikel geschreven. Hierin vindt u onder meer verschillende manieren om een lichtere huidskleur te krijgen en welke methode u beslist niet moet doen om problemen in de toekomst te voorkomen.

Er zijn verschillende natuurlijke manieren om uw huidskleur lichter te laten lijken. In ieder geval is het handig om zo veel mogelijk gebruik te maken van zonnebrandcrème. Zonnebrandcrème zorgt er namelijk voor dat de huid zo min mogelijk pigment aanmaakt. Gebruik in de zomer maar ook in de winter zonnebrandcrème op plekken die het zonlicht opnemen.

Naast het gebruik maken van zonnebrandcrème is het ook verstandig om ongeveer één keer per week te scrubben. Het scrubben van de huid zorgt er namelijk voor dat dode huidcellen worden verwijderd. Dit stimuleert de huid om nieuwe huidcellen aan te maken. Deze nieuwe huidcellen zullen de oorspronkelijke huidskleur hebben. Deze oorspronkelijke huidskleur heeft van nature een lichtere kleur.

Deze natuurlijke manieren om een lichtere huid te krijgen is natuurlijk aanbevolen. Lukt het echter niet met deze natuurlijke methodes dan is het een optie om Skinlight Crème te gebruiken. Deze crème zorgt er namelijk voor dat de kleur van de huid lichter wordt.

 

http://www.huidbleken.net