Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Zwangerschapsmasker na bevallen

Zwangerschapsmasker na bevallen

Wie dacht dat je enkel door de zon of door het gebruik van de pil een zwangerschapsmasker kan krijgen heeft het mis. Waarschijnlijk ben je zelf ook één van de ongelukkige vrouwen die na de geboorte in de periode erna een zwangerschapsmasker heeft gekregen. Een zwangerschapsmasker is absoluut niet mooi. Echter brengt het geen gevaar met zich mee. Toch willen de duizenden vrouwen die dit jaarlijks overkomt natuurlijk zo snel mogelijk af van het zwangerschapsmasker. Uit studie is gebleken dat het binnen enkele maanden tot enkele jaren van zelf weer weg zal gaan. Natuurlijk snappen wij dat je niet zo lang wilt wachten. Daarom hebben wij gekeken naar mogelijke oplossingen. Zodat je uiterlijk weer zo snel mogelijk naar het oude weet te krijgen.

Zwangerschapsmasker na bevallen verminderen

Wanneer je eenmaal bevallen bent en je zwangerschapsmasker niet verminderd. Dan kun je kiezen voor een aantal mogelijkheden. Natuurlijk kun je wachten totdat de vlekken vervagen en weggaan. Echter kan dit wel enkele maanden duren, enorm lang dus. Hieronder oplossingen die jou kunnen helpen bij een zwangerschapsmasker na bevalling:

 

  • Laser: door middel van een laserbehandeling kun je donkere vlekken wegkrijgen. Let er wel op dat een laserbehandeling niet voor iedereen geschikt is. Een bevoegd arts controleert van te voren altijd of de behandeling voor jouw zal gaan werken.
  • Chemische peeling: een chemische peeling is ook een oplossing. De peeling bestaat uit fruitzuren die als het ware de opperhuid wegbijt. Dit klinkt erg pijnlijk, echter voel je er niks van. Je ziet ook niet direct resultaat. Pas de volgende dag of de dagen merk je dat de huid los komt te zitten en als het ware gaat vervellen. Daarvoor in de plaatst komt nieuwe huid. Een chemische peeling moet vaak wel enkele keren worden herhaald.
  • Crème die de huid lichter maakt: Een crème die de huid lichter maakt is de meest milde oplossing. De crème zorgt er binnen 6 tot 8 weken voor dat de donkere vlekken lichter worden. Wanneer je het gewenste resultaat bereikt hebt, en je huid weer mooi egaal oogt, kun je stoppen en de creme alleen nog als onderhoudskuur toepassen.
http://www.skinlight.be