Vraag het aan
Image default
Beauty en verzorging

Er weer jong en fris uitzien zonder operatie

Een facelift is een effectieve maar zeer ingrijpende operatie. Een volledige operatie, wat een facelift echt is, brengt altijd nadelen met zich mee. Je moet volledig onder narcose en de hersteltijd daarna kan ook pittig zijn waardoor je een tijd uit de running bent. Het geeft bovendien kans op complicaties, waardoor je nodig langer bezig bent met herstellen van de operatie.

Een goed en veel laagdrempeliger alternatief voor een facelift is een liquid facelift. In tegenstelling tot een facelift komt hier geen scalpel bij kijken en kun je na de behandeling gewoon gelijk weer naar huis en eventueel zelfs gelijk weer aan het werk. Een liquid facelift werkt namelijk met injectables. Door een mix van diverse fillers wordt er een mooi en evenwichtig effect gecreëerd wat je er beter uit doet laten zien, zonder dat je er al te verbouwd uitziet. De mix verschilt per patiënt. Elk gezicht is uniek dus elke behandeling is dat om die reden dus ook.

Een liquid facelift is een veilige methode om het gezicht weer een jonger uiterlijk te geven. Het effect is tijdelijk, maar voor veel patiënten is dit juist een voordeel. De fillers bestaan uit stofjes die ook van nature in jouw lijf voorkomen, dus een liquid facelift is een absoluut veilige manier van fillers in het gezicht.

Een liquid facelift wordt nogal eens gecombineerd met lippen vergroten. Het vergroten van de lippen draagt ook bij aan het jeugdigere uiterlijk van het gezicht. Het lippen vergroten gebeurt met dezelfde fillers als de liquid facelift en is daarom net zo veilig, maar ook tijdelijk. Afhankelijk van de soorten fillers, zal het effect tot ongeveer een jaar aanhouden. Daarna kunt u kiezen voor herhaling, of een echte facelift of natuurlijk niets meer. Een liquid facelift is bijvoorbeeld ook ideaal voor een belangrijke gelegenheid. U ziet er gegarandeerd goed uit.

http://www.faceland.nl