Vraag het aan
Image default
Beauty en verzorging

Trendy kapsel

Als je naar de rode loper kijkt zie je bekende mensen met de meest trendy kapsel. Van dag tot dag hebben ze een andere hairstyle en dit is mogelijk omdat ze clip in extensions gebruiken.

Van lang naar langer en weer kort

Als we Doutzen Kroes als voorbeeld nemen zien we dat ze van dag tot dag een andere kapsel heeft. De ene keer is het lang en dan weer kort waarna het een dag later nog langer is dan eerst. Dit krijgt ze natuurlijk niet voor elkaar met haar eigen haren. Ze maakt gebruik van clip in extensions om van kapsel te veranderen. Dit doen alle modellen op de rode loper want anders kunnen ze hun hairstyle niet zomaar aanpassen.

Ook een andere hairstyle?

Nu zijn de clip in extension voor de gewone consument verkrijgbaar waarmee je een trendy kapsel kunt maken. Je kunt haast iedere dag van hairstyle veranderen met de clip in extensions. Het mooie aan de clip in extensions voor je kapsel is dat je het zelf kun doen. Je hoeft dus niet naar een dure kapsalon voor een nieuwe kapsel. Je kunt zelfs op je gemak de nieuwste clip in extensions aanmeten en verschillende kapsels uitproberen.