Vraag het aan
Image default
Auto

Paruzzi heeft alle onderdelen voor je oude VW Kever

Voor veel Volkswagenliefhebbers is er niets mooier dan een oude Kever. Deze iconische wagen is inmiddels zelfs een echte klassieker geworden. Maar wat als er een onderdeel van de Kever stuk gaat? Via de gewone VW dealer zijn deze onderdelen vaak niet meer verkrijgbaar. Gelukkig biedt Paruzzi uitkomst!

Meer dan 40.000 verschillende onderdelen

Je oude VW Kever bestaat uit veel verschillende onderdelen. En die kunnen allemaal kapot. De ene keer zijn er misschien problemen met de remcilinders of de vooras, en de volgende keer moet je een oplossing zoeken voor de versleten voorwielophanging. Bij Paruzzi vind je meer dan 40.000 verschillende onderdelen voor zowel lucht- als watergekoelde Volkswagens. Zelfs de kleinste kabels en schroefjes hebben we op voorraad. Wil je echt een unieke auto creëren? Misschien droom je dan wel een heel nieuw dak of een ander interieur. Ook deze onderdelen voor de VW Kever zijn gewoon bij Paruzzi verkrijgbaar.

Nieuwe en gebruikte onderdelen in diverse prijsklassen

Paruzzi is de officiële Nederlandse Partner van ‘Volkswagen Classic Parts’. Dat betekent dat we onderdelen kunnen leveren die rechtstreeks uit de ‘Classic’ magazijnen in Duitsland komen. Dus is jouw oude Kever hard toe aan een andere motor, olieslang of een compleet nieuw chassis? Bestel de Kever onderdelen dan online bij Paruzzi. Als je het vóór 15.00 uur bestelt dan heb je het de volgende dag al in huis!

https://www.paruzzi.com/