Vraag het aan
Image default
Electronica en Computers

Drone kopen

Wil je de Hubsan H501S X4 drone kopen

De Hubsan H501S X4 FPV is een geavanceerde brushless drone voorzien van een HD camera, GPS functie en een aantal speciale vlieg modi. Hubsan is een bekend merk in de drone business, en zet met de Hubsan H501S X4 een geweldige drone met camera op de markt in een prijsklasse die bijna geen concurrentie kent. Deze drone wordt RTF geleverd, wat betekent uit de doos pakken de propellers erop schroeven en je kunt gaan vliegen. Uiteraard nog wel even de accu laden!

De Hubsan H501S heeft een kwalitatieve HD camera. Video’s kunnen opgenomen worden met een resolutie van 1080P. Het maken van foto’s gebeurt ook in HD en de foto’s ogen scherp en kleurrijk. Het maken van een video opname of het maken van een foto doe je simpel door 1 druk op de knop op de meegeleverde zender met FPV scherm.

De aanwezige GPS zender van deze quadcopter maakt dat het vliegen voor beginners en gevorderden een stuk simpeler is. Als je bijvoorbeeld de sticks op de zender loslaat blijft de drone op die hoogte hoveren zodat je gemakkelijk rond kunt draaien en een mooie foto kunt maken. De GPS functionaliteit zorgt er ook voor dat je de drone door middel van 1 druk op de knop op de zender terug kunt laten keren naar het beginpunt vanwaar de drone opgestegen is. Deze functie heet ook wel de one key return functie. De drone keert ook automatisch terug als deze buiten het maximaal bereik komt. Hierdoor gaat je drone er nooit ongewenst vandoor en raak je hem dus nooit kwijt. Kortom de Hubsan H501S X4 is een kwalitatieve drone boordevol handige functies in een stevig frame. Vergelijk snel alle prijzen en shops op DroneKiezer.nl en vind de beste prijs.

https://www.dronekiezer.nl/drones/