Vraag het aan
Image default
Auto

Elektrisch bedrijfsauto leasen: Tesla

Een bedrijfsauto leasen waarbij de focus ligt op vergroening van uw wagenpark is niet direct heel simpel. De kans is namelijk groot dat u voor het eerst de wereld van elektrisch aangedreven auto’s binnenstapt. Dat betekent ongetwijfeld dat u te maken krijgt met vooroordelen. Vaak gehoorde opmerkingen gaan over het vermeende gebrek aan prestaties van een elektrische auto, en ook wordt er nogal eens getwijfeld of een elektrische bedrijfsauto wel kostenefficiënt is. Daar tegenover staat dat elektrisch rijden zonder meer de toekomst heeft. En die negatieve verhalen over elektrische auto’s worden meestal rondverteld door mensen die nog nooit in zo’n auto gereden hebben. De techniek staat namelijk niet stil en de huidige generatie elektrische auto’s is van uitmuntende kwaliteit. Een bedrijfsauto leasen die aangedreven wordt door elektriciteit vergt wat uitzoekwerk, en een naam die u zeker tegen zult komen is Tesla. Tesla is één van de absolute pioniers op het gebied van elektrisch aangedreven rijden. 

Tesla bij Autoleasecentrale

Een pionier, die hebben we er bij Autoleasecentrale graag bij wanneer een elektrische bedrijfsauto leasen voor onze klanten een optie is. Daarom zal het u niet verbazen dat wij auto’s van dit merk in ons leaseassortiment hebben opgenomen. Bij ons kunt u kiezen uit de Tesla model S en de Tesla Model X. Allebei zo milieuvriendelijk als een auto maar kan zijn en, we moeten het toegeven, met een Tesla kunt u qua uiterlijk van de auto zonder problemen voor de dag komen. 

S of X?

Een bedrijfsauto leasen van het model crossover SUV wordt een interessante optie wanneer u de Tesla Model X bekijkt. Dit is een wagen waarin u de weg op wilt! Het enige nadeel is het feit dat u bij een benzinestation niet meer kan showen met uw nieuwe leaseauto: de Tesla heeft namelijk geen brandstof nodig… Is de X u net wat te groot? De Tesla Model S mag er ook wezen. Iets kleiner, maar kwalitatief even goed.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl