Vraag het aan
Image default
Alarmsysteem

Sleutel kwijt?

Wanneer je de sleutel kwijt bent van een slot waartoe je toegang nodig hebt. Hoeft dit niet direct te betekenen dat je het slot gelijk moet vernietigen. Er zijn namelijk andere methodes om toch toegang te krijgen zonder het slot te moeten vernietigen.

 

Lockpick Techniek

Een van deze technieken is lockpicking, Lockpicking is een redelijk nieuwe techniek die de laatste jaren steeds vaker wordt toegepast. Het is zeker niet makkelijk te bemeesteren maar als je het eenmaal kan is het een vaardigheid die je nooit meer zal leren.

Om te beginnen heb je een lockpick setje nodig. Dit is een stuk gereedschap van heel dun metaal waarmee je in het sleutelgat kan peuteren. Zo kun je de werking van het slot beïnvloeden om het te laten denken dat ze de juiste sleutel wordt ingevoerd.

Op het internet staan diverse instructie video’s en website om hier meer over te leren.

Je hoeft niet direct zelf een lockpicksetje te kopen je kan ze namelijk ook zelf maken. Als je een beetje handig bent en je niet veel geld te besteden het dan raad ik deed zeker aan. Het is namelijk niet al te moeilijk om dit voor elkaar te krijgen. Zo kun je eerst even kijken of dit wat voor je is voordat je er geld in geïnvesteerd.

Het is een sport die internationaal veel beoefend wordt. Vooral in Duitsland is de sport erg populair. Elk jaar worden er ook diverse wedstrijden georganiseerd waarbij de vaardigheden een centrale rol spelen. Beoefenaars kunnen hier van elkaar leren en kijken wie er het beste is in het openen van sloten met geavanceerde lockpick technieken.

http://lockpicks.be