Vraag het aan
Image default
Auto

Leasen voor de ondernemer met een toekomstvisie

Zakelijk leasen zzp en dacia dokker lease 

Als zelfstandig ondernemer moet je investeren in de toekomst van je bedrijf. Dit kun je doen door een vijfjarenplan op te stellen, rekening te houden met uitbreidingsmogelijkheden en door de financiën goed in de gaten te houden. Een grote kostenpost van de gemiddelde zelfstandig ondernemer zijn de reiskosten. Natuurlijk declareer je die aan je eigen bedrijf, maar als je niet oppast betaal je per maand veel meer dan je van tevoren ingecalculeerd had. Een goede oplossing om die kosten stabiel te houden, is zakelijk leasen zzp.

Voor wie is een leaseauto praktisch?

Elke zelfstandig ondernemer heeft er baat bij om een auto te leasen, zeker als je regelmatig je afspraken buiten de deur hebt. Bij een leaseauto zijn de vaste lasten elke maand hetzelfde. De enige variabele factor is de benzinekosten. Dat verschilt natuurlijk wel per maand, omdat je je afspraken meestal op hele verschillende plekken hebt. Doordat je elke maand bijna alle lasten van je auto van tevoren al weet, is het heel makkelijk om je voorrijkosten te berekenen. Als je een keer tegen een paaltje rijdt en je auto moet gerepareerd worden, dan hoef je dat met een leaseauto niet door te berekenen aan je klanten. Dit zit namelijk bij de garantie in die je afsluit als je een auto gaat leasen.

Ook voor de timmerman

Een leaseauto hoeft echt geen superluxe, strakke auto te zijn. Als dat niet bij je werkzaamheden past, heb je daar natuurlijk niks aan. Ook bedrijfswagens die veel laadruimte hebben, zijn te leasen. Denk bijvoorbeeld aan een Dacia Dokker lease, een grote bedrijfswagen die geschikt is voor zelfstandig ondernemers met meer creatieve beroepen, zoals timmermannen. Leaseauto’s zijn dus echt niet alleen maar voor mannen in strak gesneden pakken. Ook als je dagelijkse kloffie een overall is, is een leaseauto een zeer goede oplossing voor je vervoersprobleem.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl/