Vraag het aan
Image default
Financieel

Geld Lenen: waar, hoe, hoeveel en op welke termijn?

Wij bieden u een overzicht van aanbieders waar u geld lenen kunt met de bijbehorende rentepercentages en overige voorwaarden. U kunt bij alle hier genoemde aanbieders ervoor kiezen een gratis offerte te laten opsturen. Binnen 2 a 3 werkdagen ontvangt u een offerte thuis met daarin alle voorwaarden. Er staat informatie in over de aflossingstermijnen en de hoeveelheid die u lenen mag. Zo nu en dan vindt u links naar informatieve artikelen. Belangrijk is bijvoorbeeld meer te weten over je krediet registratie. Indien u een krediet registratie heeft kunt u haast onmogelijk geld lenen. Een van de weinige aanbieders waar u dan terecht kunt is Girokrediet. Zij bekijken individueel welke lening voor u mogelijk is.

Geld lenen hoe gaat dat in z’n werk?

Oriëntatiefase & leendoel

Stel dat u bij cofidis geld wil lenen en misschien heeft u nog nooit eerder geld geleend. De eerste stap is leningen vergelijken. Bekijk welke aanbieders lage rente hanteren en bekend zijn. Bedenk van te voren in welk termijn u zelf denkt terug te betalen. Bepaal welk leendoel u heeft aangezien er voor autoleningen vaak speciale aanbiedingen bestaan. Kijk ook op geld lenen auto voor meer informatie.

Bij de bank of bij een kredietverstrekker lenen?
Vaak lenen consumenten bij de bank daar ze vertrouwd zijn. Helaas beseft men niet dat banken vaak hogere rente rekenen omdat ze weten dat u het pikt als vaste klant. Voor een lening kunt u beter eerst bekijken waar de rente laag is en niet klakkeloos bij uw huisbank lenen.

Een lening offerte aanvragen
Stap 3 is het aanvragen van een lening offerte. U kunt deze bij meerdere aanbieders aanvragen zodat u de offertes kunt vergelijken. In de offerte staat al het belangrijke zoals de voorwaarden en natuurlijk alle mogelijkheden. Bedenk dat u zelf ervoor kunt kiezen tot het maximale te gaan of minder te lenen dan mogelijk. Zodra de offerte is aangevraagd ontvangt u die binnen 2 a 3 werkdagen thuis.

Geld lenen kost altijd geld

Ook al heeft u na de overeenkomst duizenden euro’s op uw bankrekening: het geld is niet van u zolang het niet afgelost is. Veel consumenten zien een auto of verbouwing en andere objecten als een investering en lenen daarom het bedrag. Kredietverstrekkers kunnen u er niet vaak genoeg op wijzen dat een lening een service is en services kosten geld. Bovenop het bedrag dat u terug betaalt betaalt u ook een prijs voor geld lenen bij wie dan ook. Die prijs bestaat uit de rente. Stel u leent 1000 euro tegen 5,8% rente. U betaalt in totaal terug 1000*1,058 = 1058 euro exclusief administratiekosten.

http://geldleneninbelgie.com/myline-het-doorlopend-krediet-van-cofidis/