Vraag het aan
Image default
Auto

Carwrapping geeft jouw auto een unieke look

Carwrapping

Je hebt een auto maar je bent op de kleur uitgekeken of wilt hem gewoon een compleet andere look geven. Een auto een andere kleur geven dan de oorspronkelijke kleur heet ook wel carwrapping. Weg met de oude kleur en hallo nieuwe kleur. Je kunt zelf helemaal bepalen wat voor kleur of patroon er op de auto komt. Had je een zwarte auto dan kun je deze door middel van een carwrapping ook super opvallend maken met bijvoorbeeld een panterprint als je hier helemaal van weg bent, of wil je een op opvallendere auto kies dan bijvoorbeeld voor een gouden glimmende auto.

Mogelijkheden van carwrapping

Bij carwrapping hoeft er niet maar één kleur op de auto te komen, er kan ook voor worden gekozen om de auto meerdere kleuren te laten krijgen of juist een hele exotische uitstraling te geven. Door er geen matte kleuren op te laten zetten, maar juist glimmende kleuren als al eerder gezegd goud, maar ook paars, groen en roze zijn kleuren die veel voorkomen. Daarnaast kan er ook nog een speciale kleur op komen waarbij je de auto een glans geeft waardoor je bij een bepaald zicht op de auto paars lijkt en kijk je weer vanuit een andere hoek dan heeft deze een blauwe kleur. ook zijn er vaak kleurencombinaties die worden gemaakt als de bovenkant van de auto en de zijkant blauw.

Bij carwrapping kun je je auto helemaal naar je eigen stijl laten maken en je bent er van verzekerd dat jij de enige bent op de weg met die kleur auto.

https://tinttotaal.nl/ons-aanbod/autostyling/carwrapping/