Vraag het aan
Image default
Bedrijven

Website als eerste indruk

Wat doe je als je iets niet weet? Dan zoek je het op op het internet. Wat doe je als je het laatste nieuws wilt weten of een onderneming wilt bereiken? Dan zoek je het alweer op op het internet. Internet is tegenwoordig de nummer een manier hoe wij de dag vandaag al onze informatie opzoeken. De eerste indruk is niet meer het gebouw van de organisatie, het personeel of de producten. De eerste indruk die je tegenwoordig zal hebben van een organisatie is zijn website. Een eerste goede indruk kan je al een enorme voorsprong geven tegenover je concurrentie. Dit is goed te zien wanneer je kijkt naar sollicitatiegesprekken, een slechte indruk is namelijk ontzettend lastig om te goed te maken en te herstellen. Bij een website zal de bezoeker dus gelijk overstappen of wegklikken als het hem of haar niet bevalt en een slechte indruk heeft.

 

Om deze grote groepen van wegklikkende mensen te voorkomen is het belangrijk om een website goed en overzichtelijk op te zetten. Het opzetten van een website kan zelf gedaan worden met wat handigheid en ambitie. Het opzetten van een website is geen kleine klus, laat staan dat het dan in je eerste poging al een groot succes zal zijn. Een alternatief hiervoor is het uitbesteden van deze uitdaging aan een internetbureau. Website ontwikkeling Zoetermeer zet niet alleen websites op, maar designed deze ook. Naast een goed opgezette website moet het er namelijk ook goed uit zien om de bezoeker zijn aandacht te trekken en vast te houden. De website design en opzet kan dus bij hetzelfde internetbureau geregeld worden.

 

Maar het blijft niet alleen bij websites. Een grote ergernis is een website die geen mobile pagina heeft tegenover de standaard webpagina die bezocht wordt via de computer.  Dit maakt het ontzetten lastig om via de mobiel de webpagina even makkelijk te gebruiken als op de computer. Wanneer de bezoeker dit opmerkt zal hij of zij ongetwijfeld de pagina zo snel mogelijk weer sluiten.

http://www.edit4u.nl/