Vraag het aan
Image default
Zakelijk

Privé detective

De privé detective wordt steeds vaker ingezet bij zaken waar de politie niets meedoet. Als je partner bijvoorbeeld vreemdgaat heb je dit zelf soms niet door. Er zijn wel signalen, maar je hebt geen zin om je wantrouwen te tonen richting je partner. Toch wil je het zeker weten voordat je misschien de volgende stap in jullie leven zet. Helaas merken wij als privé detective dat een vermoeden vaak wel klopt. Bij een vermoeden blijkt er inderdaad een kern van waarheid in te zitten. Gelukkig kan de privé detective een overspel onderzoek uitvoeren. Dit behoort tot de onderzoeken die een detective mag uitvoeren, maar de politie niets meedoet. Op basis van observatie of online onderzoek gaan we kijken of er sprake is van overspel. De privé detective kan je hierin volledig begeleiden en het onderzoek voor je uitvoeren.

Wat gebeurt er tijdens een overspel onderzoek?

Bij een overspel onderzoek gaan we uiteraard discreet ter werk. We doen er alles aan om te voorkomen dat je partner erachter komt. Logisch want als het niet klopt wil je natuurlijk niet dat je partner erachter komt. Als het wel klopt verzamelen we zichtbare bewijzen van overspel. Soms doen we dit op basis van observatie en maken we foto’s van je partner met een ander. Het kan ook dat we bewijzen als e-mails, whatsappjes of privé berichten via Facebook verzamelen. Deze bundelen we tot een rapportages en overhandigen we discreet. Vervolgens is het aan jezelf wat je met de informatie van de privé detective gaat doen. Je kan je partner ermee confronteren of er vrede mee hebben dat er sprake is van overspel. De keuze is volledig aan jouw als je het onderzoek uitvoert. Dankzij onze discrete werkmethode hoeft je partner er niet achter te komen als je zelf niets zegt.

Alimentatie onderzoek voor de rechtbank

De privé detective kan ook ingeschakeld worden voor een alimentatie onderzoek. Als je ex-partner samenwoont hoef je officieel geen alimentatie meer te betalen. Alleen de rechter vraagt je om een officieel verzoek hiervoor in te dienen en bewijzen aan te leveren. Met een alimentatie onderzoek kan je bij de rechtbank officiële bewijslast aanleveren. Je kan foto’s en andere documenten laten zien als bewijs dat je ex-partner samenwoont. De officiële bewijslast kan je via een erkende privé detective verkrijgen. Wij zorgen ervoor dat alle stukken erkend zijn en gebruikt mogen worden tijdens een rechtszaak. De kosten voor een alimentatie onderzoek heb je zo terugverdiend. Helemaal als je straks mag stoppen met het betalen van alimentatie.