Vraag het aan
Image default
Vakantie

Een luxe droomvakantie op een zonnig eiland?

De Fiji eilanden, het zijn er in totaal meer dan 300! Je zult ze niet allemaal kunnen bezoeken tijdens je vakantie, maar we laten je wel kennismaken met de hoogtepunten. Je zult al zwemmend, snorkelend, duikend en/of wandelend genieten van de prachtige flora en fauna.

Twee eilanden zijn bijzonder aan te raden: Mamanuca en Yasawa. Beide liggen voor de kust van het hoofdeiland Viti Levu. Vanua Levu is ondanks het toerisme in de streek heel authentiek gebleven. Het eiland Taveuni staat bekend als ‘the garden island’, omdat het er zo groen is.

Dit eiland is geschikt voor alle soorten vakanties: een huwelijksreis, een sportieve trip en een family holiday. Het All Over Tours-team vertelt je graag nog veel meer over de Fiji eilanden. We nodigen je dan ook van harte uit een afspraak te maken. Je kunt langskomen op ons kantoor aan het Noordplein 23 in Roelofarendsveen. We zijn telefonisch bereikbaar op +317 13 31 90 34. Mails kunnen gestuurd worden naar info @ allovertours.nl.

Witte stranden op Bora Bora

De Bora Bora eilanden zijn perfect voor een luxe, ontspannen zonvakantie! De door ons uitgekozen verblijven zijn authentiek, kleinschalig en van alle gemakken voorzien. Je kunt er heerlijk luieren op de parelwitte stranden en zwemmen in de verkoelende, heldere zee. Voor de sportievelingen onder jullie staat er ook veel op het programma: snorkelen, duiken, wandelen en een jeepsafari over het eiland. De keuken van Bora Bora is afwisselend. De nadruk ligt op verse producten zoals vis, groenten en fruit. De bewoners van Bora Bora vermaken zich in hun vrije tijd onder meer met hula-wedstrijden kanoraces en vuurdansen. Je zult een en ander kunnen bekijken als je op Bora Bora bent. Heb je zin in een avondje uit, dan is Sunset Boulevard in Vaitape the placet to be. Hier vind je gezellige restaurants, terrassen, bars en clubs. Kom eens langs en overleg met onze Bora Bora specialist. Samen creëren jullie een luxe vakantie op maat.

https://www.allovertours.nl