Vraag het aan
Image default
Woning en Tuin

Strakke en monteerklare aluminium ramen aan fabrieksprijzen

Op zoek naar strakke ramen, ramen die perfect bij je interieur passen? Dan moet je zeker eens naar aluminium ramen kijken. Dat doe je overigens het best op raamwinkel.be. Daar hebben ze immers een zeer ruime keuze aan aluminium ramen, tegen heel scherpe fabrieksprijzen.

 

Je aluminium ramen zelf monteren

Waarom ze bij Raamwinkel scherpe fabrieksprijzen kunnen aanbieden? Nee, er zijn geen addertjes onder het gras, er zijn een heel aantal goede redenen waarom je er heel goedkope aluminium ramen op de kop kan tikken. Eén daarvan is dat ze alle tussenpersonen uit het proces hebben gehaald. Je koopt dus rechtstreeks je aluminium ramen aan en dat scheelt heel wat in je aankoopprijs. Geen winkels, showrooms of handelaars die allemaal een graantje moeten meepikken.

De 2de reden is dat je in principe je ramen zelf gaat monteren. Dat klinkt waarschijnlijk als een hele opgave, maar dat is het niet. Met de instructievideo’s kan iedereen in geen tijd aluminium ramen monteren en het scheelt je heel wat centen.

 

Strakke en monteerklare aluminium ramen

Vroeger hadden aluminium ramen een slechte reputatie, maar dat is al lang het geval niet meer. Meer nog bij Raamwinkel werken ze enkel met profielen van de hoogste kwaliteit. Heel wat interieurarchitecten grijpen dan ook terug naar de aluminium ramen voor het strakke uiterlijk. Aluminium ramen zijn ook makkelijk te personaliseren, zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud. Je zal je de aankoop van aluminium ramen dus zeker niet beklagen.

Als je dan ook nog weet dat alle aluminium ramen met een uitstekende poedercoating zijn uitgevoerd, voorzien kunnen worden in heel wat RAL-kleuren en zelfs verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant mogelijk zijn, dan hoef je niet te twijfelen.

 

 

Kwalitatieve aluminium ramen van Blyweert

Bij raamwinkel.be werken ze exclusief samen met Blyweert, een Belgisch bedrijf dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit.

Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van aluminium ramen bij raamwinkel.be, bekijk de instructievideo’s en tel uit wat je kan besparen. Moest je toch in de problemen komen dan staan ze uiteraard met raad en daad klaar bij raamwinkel.be. Bovendien voorzien ze ook een stevige garantie op alle aluminium ramen.

 

https://www.raamwinkel.be/nl/aluminium-ramen