Vraag het aan
Image default
Wijn

Geef een wijnkist als cadeau!

Wijnkist als cadeau

Een wijnkist wordt vaak gegeven bij speciale gelegenheden of als cadeautje bij spellen. Om een wat persoonlijker cadeau te geven en hij of zij is een wijn liefhebber dan is een wijnkist bedrukken een leuk idee om te geven. Zo kunt u een wijnkist geven als er iemand jarig is, ook worden ze vaak gegeven aan bedrijven rond het nieuwe jaar. Deze geven ze dan om de zakenrelatie te onderhouden.

Wijnkist bedrukken

Ook wordt een wijnkist bedrukken wel veel gedaan om als cadeautje te geven aan koppels die pas getrouwd zijn. Dit wordt dan vaak in combinatie met misschien nog een ander cadeau gegeven. De wijnkist kan dan zo worden bedrukt als u zelf wilt. Dit kan dan bijvoorbeeld zijn met een leuke foto die u nog ergens hebt gevonden, een quote of een lieve tekst.

Als bedrijven een wijnkist bedrukken laten wordt hier vaak het logo met eventuele slogan op gedrukt van het bedrijf, om het bedrijf nog een stukje te promoten. Een wijnkist kan los gekocht worden dat u er zelf nog een wijn bij uit zoekt, maar ook kan het gekocht worden als een geheel de kist + een wijnsoort.

Materiaal

In veel gevallen is een wijnkist van hout gemaakt, maar dit hoeft niet altijd. Ook hoeft een wijnkist niet maar voor éen wijn te zijn. Er zijn ook nog aangepaste maten zodat er bijvoorbeeld twee of meerdere wijnen in kunnen. Vaak ligt de wijn in een bedje van stro of van papiersnippers. Maar vooral stro wordt gebruikt, dit is puur voor de aankleding.

Er zijn ook wijnkisten van kunststof materiaal waar dan eventueel naast een fles wijn ook nog andere producten in kunnen worden gestopt. Zo zijn er kisten waar in de bovenkant speciaal rubber in zit waar product in kunnen worden gelegd zodat deze op de plaats blijven zitten. Hierbij kun je dan denken aan producten als een zakmes, openers, sleutelhangers en nog veel meer.

Soorten wijnkisten

Naast de standaard wijnkisten is er ook een wijnkist waarin drie gaten zitten. Je kan bij deze wijnkist er dus doorheen kijken. Aan de bovenkant van de kist zit een scharnier waarmee hij open gaat. Vouwt u de wijnkist open dan kan het neergezet worden en kunnen er zes flessen wijn in worden neergelegd. Dan heeft u dus en een leuk cadeau om te geven en het is ook nog een praktisch, omdat er gelijk zes flessen wijn een plekje hebben gekregen om ze op te ruimen.

 

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/wijnkisten-bedrukken/