Vraag het aan
Image default
Sport

Hoe kies je de leukste sneakers voor jouw vriend uit?

In het leven heb je met weinig zekerheden te maken. Eén van de weinige zekerheden is echter dat het uitzoeken van een leuk cadeau voor een man behoorlijk lastig kan zijn. Veel mannen hebben namelijk al alles wat hun hartje begeerd, terwijl je ook geen ‘overbodig’ cadeau wilt geven.

Iets wat het altijd goed doet, zijn sneakers. Door nieuwe sneakers aan jouw vriend te geven, weet je hem op een positieve manier te verrassen. Hij vindt het niet alleen leuk om sneakers te krijgen, maar hij kan de sneakers ook nog op een praktische manier gebruiken. Een win-win situatie dus.

Maar, hoe kies je nou de leukste sneakers voor jouw vriend uit? Je leest het hieronder.

Design + kleur

Allereerst moet je goed naar het design van de sneakers kijken. Wil je voor hoge sneakers gaan? Of geef je toch liever lage sneakers aan jouw vriend? Kijk hiervoor goed naar zijn huidige sneakers en naar zijn kledingstijl. Op basis van deze ‘analyse’ kun je al snel bepalen wat het beste design is. Kijk tevens goed naar de kleuren van de sneakers; ga je voor een opvallende kleurstelling? Of geef je liever bijvoorbeeld zwarte sneakers aan jouw vriend? De keus is aan jou.

Merk

Ook is het van belang om goed naar het merk te kijken. Sneakers van bijvoorbeeld Adidas hebben een andere uitstraling dan sneakers van Nike. Ook hierbij is het aan te raden om goed naar de huidige sneakers van jouw vriend te kijken. Als hij op dit moment alleen maar Nike sneakers heeft, is de keus niet zo moeilijk.

Draagmogelijkheden

Denk tevens goed na over de draagmogelijkheden van de sneakers. Wil je bijvoorbeeld dat jouw vriend de sneakers met name onder zijn trainingspak kan dragen? Dan kun je in het aanbod van bijvoorbeeld Voetbalshop.nl meer dan voldoende geschikte sneakers vinden. Wil je echter dat jouw vriend de sneakers ook onder bijvoorbeeld een nettere outfit kunt dragen? Dan kun je het beste voor iets nettere sneakers gaan.

Maat

Tot slot nog het lastigste van allemaal; zijn maat. Probeer dit te achterhalen door goed naar zijn huidige sneakers te kijken. Tevens kun je op het internet veel handige maattabellen vinden. Veel succes met de zoektocht naar de beste sneakers voor jouw vriend!