Vraag het aan
Image default
Verbouwen

Deuren en ramen

Dubbele beglazing gebruiken om de energieprestatiewaarde van uw woning te verbeteren? Worden verouderde kozijnen vervangen door onderhoudsvriendelijke kozijnen? Ramen combineren met vouwluiken of rolluiken? Wij plaatsen zichtbare kunststof ramen en aluminium ramen.

Nieuw venster = verhoogde energiescore

Renovatie is hét moment om de energieprestatiewaarde van uw appartement, huis of villa volledig te verhogen. Kleine ramen, grote ramen, wit of glas in lood… Wij nemen de tijd om u door de verschillende ramen van onze showroom te leiden. Voor alle stijlen hebben we iets passends.

Kleine of grote verbouwing

Eén raam of twaalf ramen? Ons bedrijf is het bedrijf dat u zoekt. Zijn er naast de nieuwe ramen ook jaloezieën geplaatst? Ja graag! We combineren de installatie snel en netjes.

V op de voordeur voor de veiligheid

Mode, elegantie, minimalisme, rustiek… Onder de meer dan 200 modellen in de partnercatalogus vindt u ongetwijfeld een passende materiaal. Deze voordeuren scoren hoog op isolatie (afscheid van de vervelende luchtstroom in de inkomhal) en veiligheid. Wat dacht u van meerpuntssloten, observatieogen, vingerscanners of antidiefstalaccessoires? Kom langs voor persoonlijk advies.

Achterdeur, schuifdeur,…

Ook voor achterdeuren en schuifdeuren kunt u als buitenschrijnwerker bij ons terecht. Functioneel en elegant tegelijk? Bekijken! Ons montageteam omvat ook metselaars. Wilt u een vensterbank toevoegen die bij uw deur past? De tegels bij de schuifdeur vervangen? geen probleem. Vertrouw op een alomvattende aanpak met aandacht voor details.

De prijs van deuren en ramen

Hoeveel zal ik nu uitgeven? Dit is een vraag die we vaak krijgen, maar die moeilijk te beantwoorden is. We maken alles op maat voor onze klanten, dus de prijzen variëren van project tot project. Daarom luisteren we graag naar uw mening, hebben we gratis huis-aan-huis metingen en doen we gedetailleerde prijsadviezen. Laat je gegevens achter, dan sturen we je zo snel mogelijk een persoonlijke aanbieding!

Deuren en ramen

Glazen Schuifraam

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0055-deuren-en-ramen.html