Vraag het aan
Image default
Woning en Tuin

VOORDELEN VAN E14 LED LAMPEN

Bent u bezig met het selecteren van een lamp voor je huis te verlichten? Bent u verontrust wat voor lamp geschikt is voor het hele gezin? Wilt u een praktische en voordelige lamp voor uw woning? Hier is een suggestie voor u, u kan E14 LED lampen kopen, dat is de meest praktische en voordelige lamp voor uw familie.

Deze lamp is een LED-lamp, met hoge energie-efficiëntie. Volgens de statistieken zijn deze 60 procent energie efficiënter dan SPAARLAMPEN, en 90 procent meer energie-efficiënt in vergelijking met een gloeilamp. Het bespaard niet alleen energie voor de familie, maar ook de kosten uitgaven op de energierekening worden minder. Het is een praktische en voordelige lamp voor elk gezin.

LED E14 kan onschadelijk licht produceren. De LED-lamp is een groene lichtbron, gedreven door DC zonder flikkeringen. Er is geen ultraviolet of infrarood straling, vervuiling, en het brengt geen schade toe aan het milieu en de gezondheid van de mensen. Als u deze wil toepassen in uw huis, kunt u genieten van uitstekende prestaties zeer comfortabel en veilig.

De kleur van de lamp is warm wit, die u kan voorzien van zacht en aangenaam licht. Het kan geen kwaad om je ogen. U kunt genieten van een aangename en comfortabele sfeer met dit warme licht. De spanning van de lamp is 85V tot 265V, en er is geen behoefte aan professionele LED spanning converters.

In een woord, E14 LED lampen zijn de meest praktische en voordelige lampen voor het gebruik in het gezin. Als u op zoek bent naar een lamp voor in uw huis, is deze lamp uw beste keuze.

http://www.leds-depot.be/