Vraag het aan
Image default
Woningen

Uw huis verkopen zonder makelaar in Roeselare is eenvoudiger dan u denkt

Uw huis zelfs verkopen zonder hulp van een makelaar doet u eenvoudig met de hulp van Smart Houses uit Waregem, in de buurt van Roeselare. U hoeft geen makelaar te zijn om uw huis zelf van de hand te doen. U vraagt zich nu misschien af ‘Hoe verkoop ik dan precies mijn huis zonder makelaar?’. Wel, het antwoord hebben wij voor u klaarstaan: met de hulp van Smart Houses. Dit vernieuwende concept biedt u de mogelijkheid om uw huis zelf te verkopen, zonder dat er een makelaar bij komt kijken. Dat doen ze door gebruik te maken van de nodige vastgoedexperten en notarissen om alle administratie te regelen en u te helpen doorheen dit proces.

Waar moet u op letten?

De belangrijkste zaken waar u rekening mee moet houden wanneer u zelf uw huis gaat verkopen zonder makelaar, in de buurt van Roeselare, is dat u de nodige documenten hebt. Er zijn een aantal papieren die in orde moeten zijn voor u uw woning kunt verkopen. Gelukkig kunt u via dit bedrijf rekenen op notarissen en vastgoedexperten om dit voor u in orde te brengen. Bij de belangrijke documenten die u nodig heeft, zit ook een duidelijke plattegrond van uw woning. Smart Houses maakt een brochure van uw woning met alle zaken die er in het pand aanwezig zijn, en ze werken met 3D-elementen zodat potentiële kopers als het ware in uw huis kunnen stappen. Ook voorzien zij een professionele advertentie die via verschillende kanalen wordt verspreid, zodat geïnteresseerden de weg naar uw huis vinden. Dat doen ze ook door een immo-bord op maat te voorzien, zodat iedereen in uw omgeving kan zien dat uw huis te koop staat.

Neem contact met hen op

Het antwoord op de vraag ‘Hoe verkoop ik mijn huis zonder makelaar?’ is dus heel simpel. U kunt dit perfect zelf regelen met wat hulp van de experten van Smart Houses. Voor meer informatie om of de samenwerking aan te gaan en uw huis te verkopen zonder makelaar in de omgeving van Roeselare, neemt u contact met hen op via www.smarthouses.be.