Vraag het aan
Image default
Woningen

Een efficiënte en professionele verhuizing door dit verhuisbedrijf uit Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel verhuisbedrijf in Rotterdam dan is Jac den Hollander Verhuizingen het bedrijf wat u zoekt! Dit Rotterdamse verhuisbedrijf heeft sinds de oprichting in 1923 al vele duizenden verhuizingen mogen verzorgen en hiermee uiteraard een schat aan ervaring opgedaan. Daarbij is dit bedrijf natuurlijk met zijn tijd meegegaan en rekent u op een vakkundige verhuizing met behulp van goed materieel. Zo is er een verhuislift aanwezig waardoor het verhuizen van groter meubilair vanaf een verdieping ook eenvoudig gaat. Of u nu in een appartement gaat wonen of een vrijstaande woning op het oog heeft, uw inboedel wordt door deze vakmensen professioneel verhuisd.

Vertrouw op een erkend verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf Jac den Hollander Verhuizingen uit Rotterdam is aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers. Dit betekent dat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit. Daarbij zijn er meerdere voordelen als u voor een Erkende Verhuizer kiest. Zo zijn er Algemene Voorwaarden van toepassing op uw verhuizing die samen met de Consumentenbond zijn afgesproken. Ook is er een onafhankelijke geschillenbehandeling zodat u bij eventuele problemen altijd goed geholpen wordt door een onafhankelijke partij. Daarnaast is het mogelijk om bij deze organisatie online klantbeoordelingen terug te lezen waardoor u een goed beeld krijgt van een verhuisbedrijf. Verder biedt de Organisatie voor Erkende Verhuizers opleidingen aan zodat uw verhuizing wordt uitgevoerd door gecertificeerd personeel.

Uw inboedel is in veilige handen bij Jac den Hollander Verhuizingen

Het blijft altijd spannend als uw piano, antieke tafel of andere waardevolle spullen verhuisd worden. Dit verhuisbedrijf uit Rotterdam is gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen en ook het verhuizen van uw kostbare en/of breekbare spullen laat u met een gerust hart aan hen over. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie? Als u op de website het contactformulier invult, wordt er spoedig contact met u opgenomen. Op de website vindt u ook een handige verhuischecklist – handig om nog alvast na te lopen met het oog op uw aankomende verhuizing.