Vraag het aan
Image default
Entertainment

Ga op safaritrip door dit springkasteel te huren in de Kempen

Organiseer jij een feestje in de Kempen in safarithema en wil je het helemaal afmaken door een springkasteel te huren? Neem dan eens een kijkje op ittakes2.be. Het bedrijf It Takes 2 in Geel heeft een enorm ruim aanbod aan springkastelen om elk feestje op te leuken. Zo is er eentje in waar safarithema met een jeep. Uren spelplezier gegarandeerd.

Ontdek ons springkasteel dat lijkt op een jeep

Het springkasteel met safari-jeepthema dat je bij dit bedrijf in de Kempen kan huren, heeft tal van mogelijkheden. Zo zijn er verschillende 3D-objecten die het extra leuk maken. Als de kinderen vanop het feestje op het springkasteel springen, komen ze tal van leuke afbeeldingen en obstakels tegen. Ook deze zijn allemaal in thema waardoor het geheel klopt. Als je kijkt naar het desbetreffende springkasteel dan zal je zien dat dit springkasteel van It takes 2 lijkt een op jeep met achterliggend nog een hele jungle met dieren en planten. Als je dus een feestje organiseert waar dit springkasteel inpast, kan je hem huren bij dit bedrijf en dat aan een heel degelijke prijs. Bovendien wordt elk springkasteel grondig onderhouden, zodat elke huurder geniet van een net springkasteel. Waan je tussen de wilde dieren en de woeste jungle en geniet van uren springkasteel met dit springkasteel.

Ga op safaritocht door dit springkasteel te huren

Heb je interesse om dit springkasteel in safari-jeepthema te huren bij dit bedrijf in de Kempen? Dan kan je best eens telefonisch contact opnemen. De werknemers van deze firma bekijken dan of het desbetreffende springkasteel nog beschikbaar is op het moment dat jij je feestje organiseert. Moest het springkasteel niet meer beschikbaar zijn, dan zoek ze een gepast alternatief. Het bedrijf heeft namelijk nog een aantal andere leuke springkastelen in junglethema om te huren. Bekijk dan ook zeker even de alternatieven om te kijken of je misschien een ander springkasteel ook leuk vindt.

https://ittakes2.be/