Vraag het aan
Image default
Eten en drinken

Mooie en lekkere fles wijn

Wijn bestellen bij Vinopio! Hier heb je keuze uit een ontzettend breed assortiment. In zowel alle prijsklassen. Dit bedrijf heeft onder andere de mooiste Cava’s, champagnes, rode en witte wijn op de website staan.

 

Groot assortiment

Rode wijn wordt gemaakt van zwarte of donkere gekleurde druivenrassen. Zo wordt de witte wijn vaak gemaakt van witte druiven. Maar niet altijd, soms worden er ook blauwe druiven gemaakt. Deze kleurt niet niet rood omdat de schil niet wordt gebruikt bij deze wijn. Wil je liever rosé? Deze hebben ze natuurlijk ook, deze wordt gemaakt van rode druiven. Doordat sap maar een korte periode met de schil in contact komt zorgt dit voor de roze kleur. Ook is er een biologische wijn. Deze wordt gemaakt van druiven geteeld van de biologische landbouw. Champagne staat bekend als de mousserende wijn, deze wordt alleen geproduceerd in Frankrijk. Wil je liever wat sterkers? Denk dan aan de porto of port, dit is een portugese wijn met een alcoholpercentage tussen de 18 en 20%. Deze wordt vaak geserveerd als dessertwijn.

Wist je dat deze website ook grote wijnflessen en mini wijnflessen verkoopt? Maar niet alleen dat, je hebt ook wijn proefdozen. Zo kun je de lekkerste wijn proeven met je familie of vrienden. Je zult ook een wijn feestdoos vinden in het assortiment, zo kun je tijdens een feestje of BBQ de juiste wijn kiezen. Ben je toch naar wijn op zoek die niet op de website staat? Neem dan contact op met Vinopio. De klantenservice helpt je graag om de perfecte wijn te vinden.