Vraag het aan
Image default
Mode en Kleding

Tips bij het kopen van een portemonnee

Wie wist dat het kiezen van een goede portemonnee zo moeilijk kon zijn? Nou, het is echt niet zo moeilijk, maar we moedigen je aan niet zomaar de eerste portemonnee te pakken die je aanspreekt (waarschijnlijk om hoe hij eruit ziet) en hem dan in je winkelwagentje te gooien. Doe het dus wat rustiger aan, en denk na over de basisprincipes van het vinden van de juiste portemonnee voor jou.

1. Een eenvoudige, nette portemonnee is voor veel mannen meestal de beste koopoptie. Portemonnees zijn er in allerlei kleuren, ontwerpen en stijlen, maar een portemonnee in een effen kleur is goed voor casual en formele evenementen. Een kazige portemonnee zal je persoonlijkheid niet zo goed weerspiegelen.

2. Het kiezen van de juiste maat portemonnee is een ander belangrijk onderdeel van het koopproces. Nogmaals, ga niet overdrijven, want een dikke portemonnee vol spullen is niet per se een aantrekkelijke verschijning. Hij past ook moeilijker in je achterzak en veroorzaakt een uitstulping op de verkeerde plaats van je broek.

Een kleinere portemonnee kopen betekent voor veel mannen dat ze moeten minderen met wat ze gewoonlijk bij zich dragen, d.w.z. creditcards, bonnetjes, cadeaubonnen van restaurants, bibliotheekkaarten, ID … noem maar op. In de meeste gevallen zul je verbaasd zijn over hoeveel minder je kunt dragen en hoe prettig het voelt om een slankere, opgeruimde portemonnee te hebben.

3. De functionaliteit van een portemonnee wordt voor een groot deel bepaald door de vakjes. Bepaal voordat je een portemonnee koopt hoeveel je erin meeneemt. Als je veel spullen bij je hebt – hoe simpeler, hoe beter – zoek dan een portemonnee met alle benodigde vakjes. Een andere leuke functie die u in veel portemonnees zult aantreffen, zijn doorzichtige vakjes waarin u uw identiteitskaarten, zoals uw rijbewijs, kunt bewaren.