Vraag het aan
Image default
Particuliere dienstverlening

Schadevergoeding bij letselschade in Amsterdam of letselschade in Rotterdam

Bij letselschade in Rotterdam of letselschade in Amsterdam kunt u een gedeelte of alle kosten die u als slachtoffer heeft verhalen op de aansprakelijke partij. Maar hoe gaat dat in zijn werk? De regels rondom schadevergoeding zijn complex, en het indienen van een schadeclaim is allesbehalve eenvoudig. Heeft u te maken met letselschade in Rotterdam of letselschade in Amsterdam, dan kan een letselschadeadvocaat van Trias Legal u bijstaan. Met advies over de claim die u indient, en ook door u te helpen met een eventuele onderhandeling, staat u veel sterker in uw schoenen. U maakt dan ook meer kans op een hogere vergoeding.

Letselschade in Amsterdam, letselschade in Rotterdam: waar heeft u recht op?

Bij letselschade wordt gekeken naar twee verschillende vormen van schade. Als slachtoffer heeft u te maken met materiële schade als gevolg van het ongeval, maar er is vaak ook immateriële schade. Beide kunt u op de aansprakelijke partij proberen te verhalen.

Uw financiële schade

Ieder ongeluk of ongeval gaat gepaard met financiële schade voor het slachtoffer. Medische kosten, gemiste inkomsten, schade aan eigendommen: zolang het een gevolg is van een ongeval, kunt u het op de aansprakelijke partij verhalen. Letselschade zorgt niet alleen voor financiële schade: het slachtoffer heeft vaak ook emotioneel veel te verwerken. Psychische of lichamelijke klachten vallen onder de noemer emotionele schade. Hoewel dit lastiger vast te stellen is, kunt u ook dit vergoed proberen te krijgen door de verzekeraar.

Krijgt u een fatsoenlijke schadevergoeding?

Bij emotionele en financiële schade als gevolg van letsel heeft u, als slachtoffer, vaak recht op een schadevergoeding. Maar het kan lastig zijn om alle procedures op de juiste manier te doorlopen. Een expert kan u helpen met het indienen van een claim en het onderhandelen met de aansprakelijke partij. Op die manier weet u zeker dat u een fatsoenlijke vergoeding krijgt voor de geleden schade.