Vraag het aan
Image default
Banen en opleidingen

IT support M/V

IT support M/V

In een globe die constant in verandering is, focust VINCI Energies zich op netwerken, gevolgen, energie-efficiëntie en data om sneller nieuwe technologieën te kunnen afrollen, waarbij we ons grotendeels uitlijnen op digitale wijziging en energietransitie. In gelijke tred met de veranderingen in de markt, ondersteunt VINCI Energies haar klanten door het aanbieden van steeds meer innovatieve oplossingen en instituten, van ontwerp tot implementatie, indienststelling en onderhoud. Met hun sterke lokale roots en wendbare organisatiestructuur doneren de 1. 800 business units van vinci energies een boost aan de deugdzaamheid, veiligheid en efficiëntie van energie-, transport-, en communicatie-infrastructuur, industrie en gebouwen.

Jouw verantwoordelijkheden

VINCI Energies is op zoek naar een it support! Aansprakelijk voor de continuïteit in het werking van alle data-, informatie-, en communicatiesystemen ( hard- en software ), inclusief de wegennet en de netwerken ondersteunen. hierbinnen de organisatie de nodige hulp bieden aan de gebruikers. projecten voorslaan en vanuit it opbeuren van optimalisatie. bedoeling is, rekening houdende met de hoogst mogelijke veiligheid en beschikking, om de mechaniek van het onderneming te vastmaken en de maximale efficiëntie hierbij na te streven. bijzondere aandacht gaat uit naar applicaties en wegennet die het denkbaar scheppen de operationele mechaniek te plannen, registreren, meten en stroomlijnen volgens de standaard van de goederenhandel en de inmanen van de consument.

Taken :

· tablets, lopen, licenties, cloud, besturingssystemen, gmao, hosting contracten.
· demand processing : “service requests” – user arrival & departure, standard applications, office, infrastructure, messaging, collaborative tools, telephony & mobility, application management, portals, equipment & software.
· incident/problem management : applications, portals, infrastructure, messaging, equipment, programmatuur, telephony & mobility.
· klanttevredenheid : zowel inwonende als externe klanten : portals, opleidingen, overhandigen van oplossingen, communicatie, requests & incidents, kpi’s.
· onderricht : activiteit in pc, programmatuur, gmao, portals, … aan inwonende en externe klanten doneren, zelf onderricht ( en ) monitoren om bij te blijven met de snel veranderende globe van it.

Jouw profiel

Opleiding : bachelor in it ( of soortgelijke door ervaring ) ervaring : 3 tot 5 jaar van ervaring in een middelgrote concern

Technische vaardigheden : active directory, ms-sql, ms-server, windows, vbs, office 365, sap, mobiele platformen, bijkomende business processen en business applicaties.

Talen : nl+fr

Ons aanbod

VINCI Energies is een merk van vinci energies, dat deel uitmaakt van de vinci groep. Wij zijn niet het zoveelste nering dat u “ aantrekkelijke salarisvoorwaarden en concurrerende extralegale voorwaarden ” biedt. Alhoewel dit ook deel uitmaakt van ons basispakket, hebben we u nog veel meer te bieden:

Een job die voldoening geel in een stabiele, dynamische en geëngageerde onderneming. Een aangename en ondersteunende werksfeer een balans tussen uw werk en uw privéleven echte kansen om je vaardigheden en je carrière te uitbouwen in een gewaardeerde werkomgeving …

Bent u benieuwd om meer te weten? Solliciteer of neem aansluiting met ons op en we bepraten het gaarne voorts met u!

https://www.nieuwejobs.com/job/q/zoek-werk.html