Vraag het aan
Image default
Winkelen

Op chique toeren met Philippe Model

Wie een beetje weet wat chique is op het gebied van kleding heeft ongetwijfeld van Philippe Model gehoord. Dit merk weet ondanks de hoge verwachtingen van de media en de kenner toch altijd deze verwachtingen te overtreffen. Hoe ze dit precies doen? Dat lees je in deze nieuwe blog. Ik ga hierin precies uitleggen waar Philippe Model dit allemaal aan te danken geeft. Wist je bijvoorbeeld dat elk paar handgemaakt wordt? Op deze manier probeert dit merk elk model uniek te houden. Echt het toppunt van exclusiviteit om op deze manier schoenen te verkopen.

Het perfecte paar kopen via een webshop

Het is tegenwoordig natuurlijk erg makkelijk om een paar Philippe Model te kopen online. Vaak profiteer je hier van diverse kortingen. Je bent over het algemeen minder geld kwijt. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat een webshop compleet anders is opgebouwd dan een gewone winkel. Zo heb je natuurlijk geen kosten van de fysieke winkel. Hiermee bedoel ik niet alleen de huur maar ook de kosten van het personeel. Nu moet ik wel zeggen dat een webshop weer andere kostenposten heeft. Een webshop heeft over het algemeen een stuk meer retourverzendingen waar ze mee te maken hebben. Dit heeft te maken met het feit dat een gemiddelde websitebezoeker tegenover een gemiddelde winkelbezoeker erg verschilt. Een winkelbezoeker heeft natuurlijk meer informatie omdat deze persoon het product ook in het echt heeft gezien. Vanuit dit perspectief heeft een winkel wel degelijk voordelen tegenover een webshop. Je betaalt wellicht in eerste instantie iets meer geld maar daarvoor krijg je wel meer zekerheid terug.

Handgemaakte schoenen: te duur?

Handgemaakte schoenen hebben een beetje een slecht imago. Je denkt meteen dat het niet voor jou is weggelegd. Toch vallen de prijzen enigszins mee. De luxe merken weten ook wel dat ze niet meer kunnen vragen dan wat iemand ervoor wil betalen. Toch kun je zeker wel rekenen op een prijs vanaf de 200 euro. Klinkt dit te duur in jou oren? Het is erg belangrijk om ook te denken dat deze schoenen een stuk langer meegaan. De duurzaamheid is dus een stuk groter. Waar je met een normaal paar wellicht een jaar doet kun je met deze schoenen van Philippe Model een stuk langer mee. Het is belangrijk dat je deze kosten op deze manier ook erkent. Met duurdere spullen is het over het algemeen zo dat op termijn deze eenmalige investering zich terugverdient in houdbaarheid.