Vraag het aan
Image default
Marketing

Meer bezoekers met SEO

Het is tegenwoordig van groot belang om goed gevonden te worden in Google. Google is de grootste zoekmachine die dagelijks door bijna iedereen gebruikt. Veel organisaties en onderneming zijn heel erg afhankelijk geworden van de online vindbaarheid. Online vindbaarheid is een belangrijke rol geworden en een organisatie die niet gevonden kan worden op het internet heeft hierdoor een gigantisch nadeel. Het is daarom niet meer voldoende om alleen een fysieke of ‘offline’ winkel te beheren. Een website is van groot belang, al is het alleen als informatiepunt. Zo’n informatiepunt voegt al snel wat extra vertrouwen toe bij de klant. De website zal natuurlijk wel goed verzorgd eruit moeten zien. Een onoverzichtelijke website kan net zo ineffectief zijn als het hebben van geen website.

 

Door middel van adwords adverteren kun je op een snelle manier hoger scoren in de zoekresultaten van Google. Door adwords adverteren komt je gelijk bovenaan in de zoekresultaten te staan. Je bent dus zeker van je nummer 1 plekje. Helaas zal je er wel een groot bedrag voor over moeten hebben, want Google adwords uitbesteden is een dure optie. Gelukkig zijn er ook andere manieren om hoog of hoger te kunnen scoren in de zoekresultaten van Google. Dit kan worden gerealiseerd met seo uitbesteden. SEO betekent Search Engine Optimization. Dit is geen advertentie als de vorige optie waarbij je dan vervolgens bovenaan zal staan. Hiermee kom je voor minder kosten hoger te staan. Dit is helaas niet zo snel als adverteren, maar zal ook je positie in de zoekresultaten drastisch laten toenemen.

 

Je wilt niet alleen bereikbaar zijn op het internet, je wilt ook gevonden kunnen worden. Een bezoeker zal namelijk bijna nooit verder klikken dan de eerste pagina in de Google zoekresultaten. En omdat bijna iedereen via de computer, smartphone of tablet nog steeds alles opzoeken via Google kan het dus bedrijven gigantisch meer bezoekers en omzet genereren.

http://www.economy.nl/