Vraag het aan
Image default
Marketing

ZipZoo: uw partner voor een betere vindbaarheid op het web

Een hoge positie in Google is uitsluitend mogelijk als u internet marketing combineert met artikel marketing. Het verkrijgen van verwijzing naar uw website is dan ook ontzettend belangrijk voor elke website eigenaar. Bij artikel marketing draait alles kwaliteit. Zomaar een verwijzing plaatsen werkt niet meer. Het is belangrijk dat u unieke artikelen creëert en deze aanbiedt aan relevante websites. ZipZoo biedt u toegang tot ruim 260 websites met een Google Pagerank van 0 tot 6. Elke maand worden er nieuwe websites toegevoegd waardoor ons netwerk blijft groeien. Hiermee bespaart u veel tijd. U hoeft nu niet meer zelf op zoek naar websites die bij uw bedrijf passen. Bovendien bewaken wij de kwaliteit zodat u zich kunt richten op het vergroten van de omzet.

 

Artikel marketing wordt eenvoudig met de praktische tool van ZipZoo

Als u op het web beter vindbaar wilt zijn door uw doelgroep, start dan direct met artikel marketing. De marketingtool van ZipZoo helpt u hier bij. Met deze software profiteert u van:

  • Toegang tot meer dan 400 Nederlandse websites
  • 1 keer registreren voor toegang tot alle websites
  • Zelf artikelen plaatsen
  • Maandelijks nieuwe websites voor uw artikelen

Bij ZipZoo staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel. Het plaatsen van artikelen op websites die passen bij uw onderwerp is simpel. In een paar stappen publiceert u uw eerste artikel.

 

Meldt u vandaag nog aan bij ZipZoo

Artikel marketing is de ideale manier om beter te presteren in zoekmachines. Registreer u gratis bij ZipZoo. Vraag het proefabonnement aan zodat u de service gratis kunt testen. Ervaar hoe eenvoudig artikel marketing kan zijn!