Vraag het aan
Image default
Bedrijven

Wat is lekkere zakelijke koffie?

Wat is lekkere zakelijke koffie?

Nederlanders drinken ongeveer drie koppen koffie gemiddeld per dag, zowel thuis als op het werk. De kwaliteit van de koffie is vaak niet heel goed, vooral bij bedrijven. Dit komt omdat de koffie die geserveerd wordt niet vers is. Het gaat hier vaak om instant koffie of filterkoffie. Dit is eigenlijk tweedehandskoffie en dat proef je ook. Bij Gio Coffee geloven wij in goede, verse koffie, ook op het werk!

Bij goede koffie op het werk hoort ook een goed zakelijk koffiezetapparaat. Deze is niet alleen van hoge kwaliteit, maar zet ook verse koffie van versgemalen koffiebonen.

Door onze unieke all-in service hoeft u geen hoge investering te doen voor een goed zakelijk koffiezetapparaat. Wij zetten een koffiezetapparaat neer bij de organisatie die bij jullie past. Wij doen het onderhoud en houden het koffiegebruik in de gaten. Je zit dus ook nooit meer zonder koffie!

Wilt u ook een goed zakelijk koffiezetapparaat?

Kijk op onze website www.giocoffee.nl voor meer informatie en neem contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over goede koffie op het werk en hebben een scherpe aanbiedingen voor je.

http://www.giocoffee.nl/