Vraag het aan
Image default
Dienstverlening

Voorbeeld betalingsherinnering

Een voorbeeld betalingsherinnering aanpassen

Een voorbeeld betalingsherinnering die vriendelijk van toon is, kunt u hier downloaden. Het kan u helpen uw schuldenaren niet kwijt te raken. De meeste debiteuren betalenhun rekeningen op tijd. Maar het zijn ook uw klanten van de toekomst. U wilt ze dus liever niet kwijt. Maar aan de andere klant een debiteur die niet betaald is ook helemaal niets waard.  facturen die niet betaald worden moeten snel opvolging krijgen. Stuur uw schuldenaar indien hij te laat is met betalen een eerste laatste herinnering. Bel uw debiteur op en vraag wat er aan de hand is. De reactie van uw debiteur zal u verbazen.

Integreren in het bedrijfsproces

Nu je een goede Nederlandse tekst voor je voorbeeld betalingsherinnering hebt. Zul je moeten gaan bedenken wanneer je de laatste aanmaning gaat inzetten. Na een bepaalde periode zul je een eerste aanmaning de deur uit moeten doen. Verstuur je er 1 of meerdere? Nooit nummers op je laatste aanmaning zetten Een schuldenaar die een eerste herinnering ontvangt, wacht rustig tot de tweede of derde komt. Je ingebrekestelling zonder nummers zullen veel meer effect hebben. Bij de laatste sommatie wel duidelijk er op zetten dat het om de laatste gaat. Voor de schuldenaar is het dan duidelijk dat er betaald moet worden.

Hoe je laatste aanmaning verzenden?

De voorbeeld betalingsherinnering downloaden en veranderen kan iedereen. De laatste herinnering verstuurt u dan per mail naar uw degene die moet betalen. Het is belangrijk dat uw klant snel ingebreke gesteld wordt. Of dat nou per mail of per post gebeurt, maakt niet uit Wordt er nog niet betaald dan kunt u ons een kopie van de herinnering mailen. Wij gaan er dan direct voor u mee aan de slag. Uw klant wordt gesommeerd te voldoen. De degene die moet betalen moet nu echt kosten betalen. Deze is debiteur verplicht te betalen. Betaalt klant niet dan kunnen we met de vordering naar de kantonrechter. Alle partijen zijn beter af zonder dure procedure.

http://www.billincasso.nl/nl/voorbeeld-betalingsherinnering.html