Vraag het aan
Image default
Vakantie

Visum Turkije

Op reis naar Turkije
Gaat u naar Turkije? Dan moet u een aantal dingen weten. Turkije wordt steeds populairder onder de vakantiegangers. De zon schijnt vaak, het klimaat is aangenaam, mensen zijn vriendelijk en het is goed betaalbaar. U kunt met de auto naar Turkije of de boot, desnoods de trein, maar het is geen geheim dat de meeste mensen het vliegtuig pakken.

De aankomst
Vanuitgaande dat u met het vliegtuig reist, is het van belang om te weten dat u een aantal dingen bij de hand moet hebben bij aankomst. Wanneer u het vliegtuig uitstapt moet u de bordjes “bagage claim” volgen om uw koffer op te halen. Echter, zult u eerst door de paspoortcontrole moeten. Om door te paspoortcontrole te komen, heeft u een paspoort of ID-kaart nodig die nog minimaal 6 maanden geldig is. Verder heeft u een visum nodig. Het visum voor Turkije is te kopen bij aankomst voor € 25. Helaas zijn de wachtrijen voor het visum vaak erg lang.

E-visum voor Turkije
Geen zin om in de wachtrij te staan? U kunt namelijk tegenwoordig uw visum ook online aanvragen, vóór vertrek. U hoeft dan niet in de rij te staan op het vliegveld maar u kunt gewoon doorlopen. Verder betaalt u niet € 25 maar $ 20. Het visum Turkije is aan te vragen via de Turkse overheidswebsite, u moet dan wel in het bezit zijn van een CreditCard en ze beschikken niet over een Nederlandse helpdesk. Wilt u wél in het Nederlands geholpen worden en betalen via iDeal of Mister Cash? Dan kunt u voor € 24,95 het Turkije visum aanvragen.

Het aanvragen is binnen 5 minuten geregeld. U vult simpel wat gegevens in en uw visum is binnen 24 uur verstuurd! 

https://www.visumvoorturkije.nl/aanvragen