Vraag het aan
Image default
Aanbiedingen

Vergelijk alle sim only abonnementen en bespaar geld!

Een sim only abonnement, wat kan je daar nou precies mee? Het antwoord is simpel, je kan er heel goedkoop mee telefoneren. Weet jij wat je exact per maand betaalt aan mobiele telefoonkosten. Ook als je niet precies weet hoe hoog jouw abonnementskosten zijn kan je een leuke som geld besparen. Kies een sim only abonnement en je betaalt minder per minuut dan welk soort abonnement dan ook. Sim only afsluiten doe je via een provider naar jouw keus. Je kan ook een sim only afsluiten bij een van de vele belwinkels, zowel offline als online.

Hoe werkt een sim only abonnement?

Na het afsluiten van een abonnement, krijgt u binnen korte tijd een simkaartje toegezonden. Dit simkaartje moet u in uw telefoon plaatsen. Daarna moet u nog het abonnement activeren, dit kan telefonisch of via de website. Vervolgens bent u klaar om te gaan bellen. Aan het einde van de maand kunt u online de factuur downloaden en zien hoeveel u verbelt heeft. Houdt het goed in de gaten, zeker met het gebruik van mobiel internet, kunnen de kosten opeens omhoog schieten.

De nieuwste telefoon krijgt u helaas niet in uw bezit met sim only. Maar daar tegenover staat dat u genoeg geld overhoudt om leuke dingen mee te doen. Wilt u toch een nieuwe iphone of Galaxy S, kijk dan bij de abonnementen met toestel.

 

http://www.vergelijk-simonly.com