Het is logisch dat u wanneer u uw vloer of dak wilt gaan coaten, u graag rekening houdt met het milieu. Milieuvriendelijkheid is namelijk een waarde die bij veel mensen en bedrijven hoog in het vaandel staat. Er wordt alles aan gedaan om het milieu zo min mogelijk te belasten. Dit gebeurt ook bij het coaten van een dak of vloer en andere industriële reinigingswerkzaamheden. Zo wordt er goed op gelet dat milieuvriendelijke middelen worden gebruikt. Deze zijn steeds vaker biologisch afbreekbaar. Daarnaast streven steeds meer reinigingsbedrijven ernaar om aan de strengste milieueisen te voldoen, zo ook bij het coaten van vloer en dak. Dit resulteert in een zeer milieubewuste aanpak dat toch een uitstekend resultaat oplevert. Als u twijfelt hoe u het coaten van een dak of vloer het beste kunt aanpakken zonder het milieu te belasten, kunt u altijd advies inwinnen bij een specialist in industriële reiniging. Bij deze specialist kunt u ook terecht voor diensten als silo onderhoud.

Dak en vloer coaten in geval van calamiteiten

Hoe vervelend het ook is, een ongeluk kan altijd gebeuren. Deze calamiteiten brengen vaak ook bepaalde gevolgen mee voor gebouwen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat er brand-, roet- of stormschade ontstaat. Ook is het mogelijk dat er sprake is van wateroverlast, een explosie of een inbraak. De schade die dan ontstaat, moet door een ervaren en professioneel bedrijf worden hersteld. Soms hoeft alleen schoongemaakt te worden. Het kan echter ook dat meer werkzaamheden noodzakelijk zijn, zoals het opnieuw coaten van dak en vloer. Er wordt dan een coating aangebracht op het dak of de vloer die zorgt dat deze waterdicht en zwaar belastbaar is. Bovendien ziet de vloer of het dak er zo weer mooi uit. Het dak of de vloer coaten na calamiteiten laat u over aan een specialist.

Dak en vloer coaten als onderdeel van het bouwschoon opleveren van gebouwen

Heeft u met uw bouwbedrijf zojuist een nieuw pand gerealiseerd, dan is het erg begrijpelijk dat u dit pand bouwschoon wilt opleveren. Dat is wel zo netjes voor uw opdrachtgever. Daarvoor moeten verschillende werkzaamheden worden verricht. Zo kan de vloer worden geveegd, de ramen worden gewassen en cementsluier worden verwijderd. Daarnaast kan men ook het dak of de vloer coaten. Dit geeft een naadloze en frisse uitstraling. Bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en veilig. Het kan bijvoorbeeld worden toegepast in bedrijven, magazijnen, werkplaatsen, garages, showrooms, maar ook in de woonomgeving. Dak en vloer coaten is altijd belangrijk.