Vraag het aan
Image default
Aanbiedingen

Veiligheidsdeuren

 

Inbraken, diefstallen en homejackings zijn alsmaar vaker in het nieuws. Sommige regio’s worden getroffen door echte inbraakgolven, waarbij meerdere gezinnen in een korte tijdspanne het slachtoffer worden van indringers in hun huis of appartement. Dergelijke misdadige acties laten ons nadenken over de veiligheid van onze eigen woning. En dat is nodig, want in veel woningen slagen georganiseerde dieven erin om in minder dan twee minuten binnen te dringen. Hoe? Dat is eenvoudig: langs de deur. Deuren zijn namelijk maar al te vaak de zwakste schakel in de beveiliging van de woning. Toch zijn er mogelijkheden om uw voor- en achterdeur optimaal te beveiligen en het risico op inbraak te beperken. Een Skydas veiligheidsdeur maakt het voor dieven al een stuk moeilijker om de woning binnen te komen. Deze deuren hebben het uitzicht van een gewone deur, maar zijn in feite hoogwaardige stalen deuren, afgewerkt met houten panelen.

Als u vreest dat een veiligheidsdeur niet mooi zal passen bij het uiterlijk van uw woonst, kijk dan eens wat Skydasdeuren u kunnen bieden. Ze bestaan in allerlei uitvoeringen, van zeer modern tot uiterst klassiek, maar hebben allemaal een gemeenschappelijke eigenschap: ze voldoen aan het hoge niveau van de Europese veiligheidsnorm en zullen u niet alleen beschermen tegen inbraak, maar ook tegen brand of geluidsoverlast.

Naarmate het risico groter of kleiner is, worden de deuren gemaakt met verschillende veiligheidsniveaus, startend bij niveau 1 en oplopend tot niveau 6 voor extreem zware beveiliging.

De medewerkers van Skydas Veiligheidsdeuren kunnen u perfect adviseren bij uw keuze, zowel op esthetisch vlak als op gebied van het beveiligingsniveau. De veiligheidsdeuren zijn niet alleen geschikt als voordeur of toegangsdeur, maar kunnen ook perfect als binnendeur worden geplaatst. Zo wordt uw woning nog beter beschermd!

http://www.skydasveiligheidsdeuren.be/