Vraag het aan
Image default
Woning en Tuin

Tuinaarde

Tuinaarde bestellen via het internet

Het is nog niet zo lang geleden dat mijn man en ik besloten hebben om de tuin eens grondig aan te gaan pakken. Het is namelijk zo dat wij een aantal jaren geleden zijn verhuisd omdat we bij ons oude huis geen tuin hadden. Nu moet u weten dat wij echt mensen zijn met heel groene vingers en daarom zijn wij dan ook op een zeker moment op zoek gegaan naar een huis met veel ruimte rondom. Wij zijn namelijk fervente liefhebbers van het buitenleven en wij zouden ons graag wat meer willen toeleggen op het tuinieren. Wij deden dit in ons vorige huis door potten met tuinaarde neer te zetten en daarin dan wat groenten te kweken maar dit werkte niet echt. Het plan was dan ook om op het omringende terrein waarop ons huis zich zou gaan bevinden, tuinaarde neer te leggen zodat we naar hartenlust onze gang zouden kunnen gaan. Inmiddels is het ons gelukt om een mooie huis op de kop te tikken en nu willen we graag de verschillende tuinen aanpakken. Hiervoor moesten we op zoek naar tuinaarde. Het is namelijk zo dat de grond rondom ons huis weinig vruchtbaar is en daarom leek het ons een goed idee om het te voorzien van tuinaarde. Met het aanbrengen van tuinaarde wilden wij onszelf ervan verzekeren dat wij de beschikking zouden krijgen over vruchtbare grond. Wij waren dan ook op zoek naar bemeste tuinaarde omdat wij van vrienden hadden gehoord dat dit het beste werkt. Nu zijn wij mensen die als ze iets doen het dan ook graag goed willen doen en daarom hebben wij er voor gekozen om zaken te gaan doen met een aannemer die goed te boek stond. Hoe wij dit bedrijf hebben gevonden willen wij graag gaan uitleggen in de volgende alinea.

Waar wij een leverancier voor tuinaarde vonden

Het is goed om te weten waar wij uiteindelijk onze tuinaarde vonden. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een adresje voor tuinaarde dan is het verstandig om deze tekst even helemaal door te lezen. Op die manier kunnen wij u namelijk even vertellen waar wij onze tuinaarde uiteindelijk gevonden hebben en hoe wij uiteindelijk een prachtige vruchtbare tuin kregen. En dat allemaal binnen een week! U kunt waarschijnlijk wel begrijpen dat mijn hart hier terdege sneller van ging kloppen! Maar goed, wij waren dus op zoek naar goede tuinaarde. Een vriend van ons adviseerde ons om het eerst eens op het internet te gaan proberen. Wij hadden hier zelf nooit aan gedacht, u moet namelijk weten dat wij het liefst zo weinig mogelijk met de computer willen doen en dus ook het kopen van tuinaarde hadden wij nooit overwogen om dit via het internet te doen. Afijn, wij lieten ons overtuigen en gingen naar de website ‘Google’. Hier zochten wij met de zoekterm ‘tuinaarde’. Op die manier kwamen wij terecht op de website Tuinaardekopen.nl. Wij hadden een tijdje hiervoor ook al eens bij een aantal andere aannemers gevraagd wat deze hele klus ons zou gaan kosten en hij had dan ook voor ons een prijsopgaaf gemaakt. Hiermee konden wij daardoor alles goed met elkaar vergelijken en toen ontdekten wij al heel erg snel dat je via bovengenoemde website ontzettend veel geld kunt besparen. Dit was natuurlijk iets waar wij wel oren naar hadden en het heeft dan ook niet lang geduurd eer wij besloten dat dit het adres was waar wij naar op zoek waren en dat we hier dus dolgraag zaken mee zouden willen doen. Waarom zou je immers nog langer verder zoeken wanneer het overduidelijk is dat je een dergelijk topproduct nergens goedkoper zult kunnen vinden? Wij wilden geen dief van onze eigen portemonnee zijn en daarom wilden we graag met dit bedrijf in zee gaan.

Snelle levering

Al bij de eerste keer dat wij contact opnamen met de mensen achter Tuinaardekopen.nl hebben wij er meteen maar bij gezegd dat we het graag zo snel mogelijk in huis zouden willen hebben, of eigenlijk moet ik natuurlijk zeggen ‘om’ ons huis. De man aan de telefoon vertelde mij dat dit geen enkel probleem was en zo geschiedde het dat ik meteen een order wilde plaatsten voor 10m3. Toen de medewerker dit echter hoorde vertelde hij mij dat het beter was om even persoonlijk contact op te nemen aangezien er voor zo’n grote hoeveelheid wel bepaalde afspraken gemaakt konden worden betreffende de prijs. Hier hadden wij natuurlijk wel oren naar en dus hebben wij hem dan ook meteen gevraagd met welke alternatieve prijs voor tuinaarde hij op de proppen zou willen komen. Hij vertelde mij dat hij wel zou zorgen dat het een aantrekkelijk prijsje zou blijven en hij heeft zeker woord gehouden. Ik ga hier niet precies vertellen wat hij uiteindelijk met ons afgesproken heeft aangaande de tuinaarde omdat ik dat liever voor mezelf houd maar ik kan zeggen dat wij de tuinaarde voor een zeer aantrekkelijk prijsje hebben weten te krijgen. Daarbij moet gezegd worden dat de tuinaarde ook ontzettend snel geleverd werd. Wij kunnen dus met gemak concluderen dat:

  • wij heel erg tevreden zijn over de geleverde diensten
  • wij de beste tuinaarde hebben gekregen die maar denkbaar was
  • wij er zeker van kunnen zijn dat we een rijke oogst zullen bereiken deze zomer

Kortom, bent u ook op zoek naar een leverancier voor dit product dan zit u hier altijd goed, zonder twijfel!

http://www.tuinaardekopen.nl/