Vraag het aan
Image default
Banen en opleidingen

tekencursus

Allereerst zal ik mee eerst even voorstellen. Mijn naam is klaas bruimsa en ik heb als hobby (na-) tekenen. Ik teken echt van alles na, stripfiguren, sportfoto’s, landschappen noem maar op. Ik heb hierbij een techniek ontwikkeld waarbij je gegarandeerd 100% succes zal behalen. Ik noem het de “geheime techniek”…. Misschien ken je het zelfs wel, ik ga er nu alleen zo op in dat jij de techniek ook zult gaan beheersen. Hierna maak jij de mooiste tekeningen waarmee jij menig persoon zult gaan verbazen. Niemand zal weten hoe jij dit voor elkaar gekregen hebt ;).

De cursus die wij aanbieden is in principe voor iedereen. Maar omdat de gebruikte technieken in de tekencursus zo simpel zijn wil ik benadrukken dat het echt een beginnerscursus is. Uiteraard kan iedereen hier zijn voordeel mee doen, kinderen of volwassenen, het maakt allemaal niks uit.

Wat ik vaak hoor is dat mensen gefrustereerd raken bij het maken van een tekening. Ze starten eraan en hebben op een gegeven moment toch het gevoel dat het ze niet gaat lukken. Misschien ken je dat gevoel wel. Ik weet zeker dat je dat gevoel bij deze cursus nooit zal ervaren omdat dat simpelweg niet mogelijk is

Ik heb deze tekencursus geschreven omdat ik altijd heel veel vragen en complimenten krijg over mijn gemaakte tekeningen, muurschilderingen etc. Voor muurschilderingen gebruik ik overigens gewoon een beamer, maar dat even ter zijde.

 

Ik heb al diverse tekeningen gemaakt in opdracht. Ik krijg dan de vraag of ik een bepaald ontwerp kan maken en die dan kan inkleuren en inlijsten. Allemaal hele leuke opdrachten, ik zou alleen graag iedereen kennis laten maken met een techniek om het zelf te kunnen maken. Het is namelijk echt heel simpel op deze manier. Ik wil nogmaals benadrukken dat deze cursus voor iedereen toegankelijk is en geen lange teksten bevat. Je krijgt gewoon de informatie die je nodig hebt en verder geen poespas.

Wat jij hiervan kan verwachten is dat je na de tekencursus de beginselen van het tekenen onder de knie hebt. Hiermee kan je je verder ontwikkelen als je dat zou willen. Je kan oneindig veel kanten op in het tekenvak. Wat ik belangrijk vindt is dat je na deze cursus een tekening op kunt zetten en daarbij ook elke keer een bevredigend resultaat zult behalen. Zonder een goed resultaat is de lol er namelijk snel af voor de meeste.

Mocht je toch verder willen dan zijn er genoeg cursussen te vinden op het internet. Je zal hier alleen wel wat dieper voor in de buidel moeten tasten. Bij deze cursussen wordt uiteraard veel dieper ingegaan op de materie.

 

http://www.tekenprogramma.net/tekencursussen/