Vraag het aan
Image default
Gezondheid

Superfoods

Superfoods

Al geruime tijd voel ik mij erg vermoeid en loop ik steeds te piekeren en na te denken over of ik wellicht iets onder de leden zou kunnen hebben. Toen ik mijn sores laatst deelde met een vriendin van mij, we zaten bij de Hema een kopje koffie te drinken, toen wees ze mij erop dat het wellicht wel eens aan mijn voedingspatroon zou kunnen liggen. Ik had hier nog nooit over nagedacht maar ik besloot haar advies niet zomaar in de wind te slaan en ik maakte nog diezelfde dag een afspraak met een voedingsdeskundige. Deze specialist deed een test met mij om te kijken of ik wel voldoende gezonde stoffen binnenkreeg en kwam tot de conclusie dat ik veel te weinig vitaminen en dergelijke binnenkreeg. Haar advies was superfoods. In eerste instantie keek ik verbaasd op en zei ‘superfoods? Wat is dat?’ ik had namelijk nog nooit van superfoods gehoord en ik had ook geen idee wat ik mij hierbij voor moest stellen. Superfoods blijkt een soort van voeding te zijn waarbij je heel veel goede stoffen in een keer binnenkrijgt, las ik op superfoodstore.nl. Je krijgt dus als het ware superveel gezonde stoffen binnen waardoor de bedenkers van dit voedsel het waarschijnlijk ook ‘superfoods’ hebben genoemd. Het blijkt dat je deze superfoods via een heel overzichtelijke website thuis heel eenvoudig kunt bestellen en daarom ben ik, nadat ik was thuisgekomen van de voedingsdeskundige, meteen achter de computer gekropen om een voorraad te bestellen. Op de site zag ik dat het eten er heerlijk uitzag en ik kon dan ook niet wachten om mijn tanden in deze lekkernijen te zetten. Er werd mij per e-mail verteld dat ik twee dagen geduld moest hebben, dan zouden mijn producten worden geleverd. Ik kon bijna niet wachten maar heb het uiteindelijk wel volgehouden.

Superfoods is echt super!

Alhoewel ik razend enthousiast was over superfoods heb ik eerst nog een aantal dagen gewacht voordat ik het daadwerkelijk tot mij nam. Ik wilde het zo bewust mogelijk ervaren en heb daarom gewacht totdat ik echt honger zou hebben. Dat moment brak afgelopen zaterdag aan en toen heb ik dus voor het eerst superfoods geprobeerd. Ik had gekozen voor een bepaald soort brood waar alle vitaminen inzaten die een mens zo over het algemeen nodig heeft. Wat mij meteen opviel was de heerlijke smaak van superfoods. Ik had verwacht dat je hier niet al te hoge eisen zou moeten stellen aan de smaak van de voeding maar niets is minder waar! Ik kan niet anders zeggen dan dat het een zeer volle smaak was, een die ik in tijden niet had geproefd. Ik heb echt een heerlijke maaltijd gehad met deze superfoods. Dat is iets wat al mijn verwachtingen te boven ging en daarom heb ik meteen een nieuwe bestelling geplaatst. Ook deze order was er al heel snel, ik denk dat ik wederom binnen twee dagen mijn superfoods in huis had. Het is heel erg leuk om zo’n pakketje te bestellen omdat je het altijd in zo’n mooie verpakking thuisgestuurd krijgt. Alleen daarom zou ik het iedereen willen aanraden om ook iets uit te kiezen.

Ik voel me fitter

Zoals ik reeds in de eerste alinea aangaf voelde ik mij een tijd geleden steeds heel erg vermoeid. Ik vond dit wel een beetje eng aangezien ik nog helemaal niet oud ben en omdat ik altijd bruiste van de energie! Nu ik superfoods in huis heb gehaald heb ik daarmee ook weer die onuitputtelijke energiebron van mij opnieuw weten aan te boren en daar ben ik, zoals u waarschijnlijk wel kunt begrijpen, ontzettend blij om. Ik voel me als herboren en ik heb weer zin om dingen te ondernemen. Ik geniet weer van de kleine dingen in het leven en dat allemaal dankzij superfoods. Achteraf denk ik wel eens; ‘had ik superfoods maar veel eerder ontdekt’ ik had mij dan waarschijnlijk een hoop ellende kunnen besparen. Maar afijn, gedane zaken nemen geen keer en daar zal ik mij bij moeten neerleggen. Het is niet anders en inmiddels heb ik dit hoofdstuk dan ook afgesloten. Ik ben niet iemand die heel lang achterom blijft kijken omdat ik van mening ben dat daar nog nooit een mens beter van is geworden. Ik wil weer genieten van het leven en dat kan omdat ik nu superfoods eet! Mijn partner merkt het ook aan mij, hij zegt nu heel vaak dat hij het zo prettig vindt dat ik niet meer als een zombie op de bank zit, of erger nog; dat ik op bed lig te slapen. Ik ben weer de oude ik en daar zijn we beide heel erg blij om. Het is zo fijn om zoveel energie te hebben dat je voor je gevoel de hele wereld aan zou kunnen. Ik kan dan ook niet anders dan concluderen dat ik enorm veel baat heb gehad bij deze superfoods en dat ik iedereen die ook futloos is, of die ook een slecht voedingspatroon heeft, dit product aan zou willen raden. Het is namelijk:

  • een heerlijk product om te eten
  • het kost helemaal niet veel geld
  • het draagt bij aan een actiever en gezonder leven, wat wilt u nog meer?

Kortom, ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel erg tevreden ben en dat ik mij zou willen gaan rekenen tot de toekomstige vaste klanten. Ik zou nooit anders willen omdat ik er zoveel positieve dingen door heb ervaren.

http://superfoodstore.nl/