Vraag het aan
Image default
Hobby en vrije tijd

Speeddating of online daten

Speeddating biedt heel wat voordelen!

Je bent single en je wilt wat… Je hebt de stap gezet om actief te gaan daten, maar hoe en waar begin je eraan?

Als eerste stap heb je ongetwijfeld een profiel aangemaakt op een dating site.  Je hebt al wat gechat en nu ben je helemaal klaar om eindelijk de m/v van je dromen persoonlijk te ontmoeten. En dat blijkt je date er helemaal niet zo leuk uit te zien als op zijn/haar profielfoto….

Bij speeddating wordt deze vervelende situatie je bespaard. Tijdens een avondje speeddaten leer je namelijk minstens 7 singles kennen, die even spontaan zijn als jij. Met elk van hen ga je 7 minuten kennis maken, net lang genoeg om een eerste indruk op te doen van de vrijgezel tegenover je en om te bepalen of het “klikt”.

Je kan gerust en vrijuit praten, want enkel wanneer de interesse wederzijds is, worden contactgegevens uitgewisseld zodat je een afspraakje kan plannen. Lekker anoniem dus, maar met speeddating heb je wel je date al eens persoonlijk ontmoet voor je er mee op stap gaat!

Een live en offline contact is nochtans niet het enige voordeel van speeddating. Een avondje speeddaten, is ook gewoon erg leuk om te doen! Je leert op 1 avond een heleboel nieuwe mensen kennen uit jouw buurt en van jouw leeftijd en dat is hét recept voor een leuke avond uit vol gezellige babbels.

Voor speeddating hoef je trouwens ook geen lidgeld of abonnementen op te hoesten. Je beslist zelf waar en wanneer je wil gaan speeddaten en je betaalt slechts 36,00 EUR per speeddate avond. En daar zitten ook nog eens 2 drankjes in inbegrepen. Dat valt goed mee voor een leuk avondje weg, hé?

Lijkt die speeddating je wel wat? Schrijf je snel in voor speeddating in Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen, Leuven, Hasselt, de Kempen, Sint-Niklaas of Meise (Brussel).

Meer weten over speeddating? Lees er alles over op Speeddating Vlaanderen.

http://www.smartvibes.be