Vraag het aan
Image default
Aanbiedingen

Sleutel op de deur

U herkent het ongetwijfeld: u gaat op zoek naar een woning voor u en uw gezin en bekijkt regelmatig verschillende vastgoedsites, u loopt langs de etalages van immokantoren en u houdt nauwlettend de verkoopborden in het straatbeeld in de gaten. Toch vindt u niet wat u zoekt. U wil namelijk een recente woning, zonder grote verbouwingskosten, maar uw budget laat dat niet toe. Een nieuwbouwwoning lijkt u ideaal, maar is vaak ook aan de dure kant. Bij Stonehouse kan u terecht voor een budgetvriendelijke sleutel op de deur woning.

Een sleutel op de deur woning is een nieuwbouwwoning die volledig wordt afgewerkt, zodat u er enkel nog hoeft in te trekken. Als zo’n woning bovendien al verkrijgbaar is voor minder dan 165.000 euro exclusief BTW, moet u zich geen zorgen meer maken over uw zoektocht. De sleutel op de deur woningen van stonehouse worden gebouwd door ervaren vakmensen met jarenlange ervaring in hun gebied. Vooraf wordt een uitgebreid lastenboek opgemaakt waaruit blijkt hoe de woning exact zal worden gebouwd en afgewerkt. U weet als koper tot in de puntjes welke materialen gebruikt worden, van fundering tot de allerlaatste afwerkingen.

Bij aankoop van een sleutel op de deur woning hoeft u zich dus allerminst zorgen te maken: u komt niet voor verrassingen te staan, ook niet op financieel vlak. Alles wordt vooraf bekeken, besproken en geanalyseerd en de uitvoering van de werken gebeurt voor de volle 100% zoals beschreven in het lastenboek. Binnen de vooropgestelde budgetten kan u zelf kiezen voor de afwerkingen die passen bij uw smaak. Zo kan u  zelf uw keuken samenstellen en ook de sanitaire voorzieningen worden geïnstalleerd volgens uw wensen. Een sleutel op de deur woning van Stonehouse is de ideale manier om ook met een beperkt budget te genieten van een nieuwe woning! 

 

Droomt u ook van een prachtige nieuwbouwwoning, helemaal gebouwd volgens de hedendaagse normen en voorzien van alle luxe en comfort, maar schrikt u zich keer op keer te pletter als u de prijzen van zo’n nieuwe woning ziet? Wilt u wel genieten van een volledig nieuw huis, zonder gebreken of ouderdomskwaaltjes, maar heeft u geen ambitie om zelf een woning te laten bouwen? Dan is een betaalbare en kwalitatieve sleutel op de deur woning ongetwijfeld de ideale oplossing voor u en uw gezin! Stonehouse maakt een nieuwbouwwoning ook mogelijk voor wie geen eindeloos budget heeft. Hun sleutel op de deur bouwprojecten worden gerealiseerd volgens alle vooropgestelde bouwrichtlijnen en -normen, worden netjes afgewerkt en geven u de kans om voor een haalbare prijs jarenlang te genieten van een knappe woning. 

 

Stonehouse heeft jarenlang ervaring met bouwen en verbouwen, en net die ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij woningen kunnen ontwerpen en bouwen die gekenmerkt worden door een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. De werken worden uitgevoerd op basis van een zeer uitgebreid lastenboek, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. De volledige uitvoering van de bouwwerken wordt vooraf vastgelegd na overleg met de klant, zodat een woning wordt opgeleverd die volledig voldoet aan de wensen en noden van de koper. Bovendien doet men bij Stonehouse altijd beroep op vakmannen die gespecialiseerd zijn in hun job. Zowel de ruwbouwwerken als de afwerking worden met de grootste precizie uitgevoerd.

http://www.stonehouse.be/