Vraag het aan
Image default
Dienstverlening

Schoenmaker

Schoenmaker

Vlak voordat mijn opa overleed heb ik van hem zijn laatste paar schoenen gekregen. U kunt waarschijnlijk wel begrijpen dat ik hier heel erg zuinig op ben omdat het de laatste tastbare herinnering is die mijn opa aan mij heeft nagelaten. Zo nu en dan, bij speciale gelegenheden, trek ik deze schoenen aan en dan paradeer ik er trots mee rond. Nu merkte ik laatst dat de zool begon los te laten en wilde ik dus mijn schoenen repareren. Hier kun je dan zelf met behulp van een spijkertje en een hamer wel wat aan doen maar omdat deze schoenen voor mij zo’n grote emotionele waarde hebben wilde ik het graag door een vakkundige schoenmaker laten repareren. Ik woon in Almelo en daar zit gelukkig een zeer goede schoenmaker. Deze schoenmaker heeft vorig jaar nog een prijs gewonnen vanwege de hoge kwaliteit van zijn werk en de vriendelijke service. Ik heb dan ook al heel erg veel positieve berichten gehoord over deze schoenmaker en ik dacht dan ook: ‘als er een is waar ik bij aan moet kloppen dan is het deze schoenmaker wel’. Ik wist niet meer precies waar zijn winkel gevestigd was en daarom besloot ik het adres even op internet op te gaan zoeken. Al heel snel kwam ik op de website van deze vakman uit en daar werd mijn goede indruk van deze man nogmaals bevestigd. Uit alles op de website blijkt dat we hier te maken hebben met een man die zijn vak verstaat. Hij blijkt tal van soorten schoenen te kunnen lappen en het fijne is dat hij hier geen hoge prijzen voor rekent, zo las ik op de genoemde webpagina. Als er een adres was waar ik mijn schoenen met een gerust gevoel achter zou kunnen laten dan was het wel bij deze man. Ik ben dan ook meteen op mijn stalen ros gestegen en ben richting zijn winkeltje gekoerst.

Betaalbare schoenmaker

Bij schoenmaker Flink wordt je altijd heel hartelijk verwelkomd. Wanneer je door de deur naar binnen gaat wordt lacht de geur van leer en schoenpoets je al toe. Ik vind het altijd fijn om in een werkplaats van een vakman te kijken. Ik heb de schoenmaker dan ook gevraagd of ik een kleine demonstratie zou mogen hebben van hoe hij te werk gaat. Schoenmaker Flink stelde voor om mijn schoenen gewoon stante pede te maken zodat ik precies kon zien hoe hij te werk ging en ik een mooi inzicht kon krijgen in het ambacht van de schoenmaker. Ik stemde hier natuurlijk meteen mee in want als ik iets graag wilde dan was het wel een kleine voorstelling van wat deze man dagelijks doet. Vol vertrouwen in een goede afloop overhandigde ik mijn kostbaarste bezit aan deze schoenmaker waarop deze meteen volop aan de slag ging. Hij liet mij zien hoe de zool aan het schoeisel bevestigd was en hoe hij deze met een speciale tang weer kon demonteren. Het bleek dat er een steentje onder mijn zool was gekropen die aan de onderkant van het geheel aanzienlijke schade had toegebracht aan de schoen. Gelukkig was dit voor deze ervaren schoenmaker geen enkel probleem om dit probleem te klaren en in een mum van tijd had hij alle krassen weer mooi gepolijst en had hij op die manier een goede basis gemaakt voor de nieuwe zool. Ik keek met grote ogen naar dit prachtige schouwspel en ik begon mij langzamerhand af te vragen waarom ik toch nooit voor een beroep had gekozen waar je met je handen kon werken? Ik denk dat het mij op het lijf geschreven had kunnen zijn. Afijn, dat is nou eenmaal niet het geval geweest en daarnaast dwaal ik ook af.

Mijn schoenen zijn weer als nieuw!

Schoenmaker Flink was al heel erg snel klaar met het repareren van mijn schoeisel. Ik wist niet dat het zo snel geklaard kon zijn maar, zo verzekerde de schoenmaker mij, het is dan ook een vaardigheid die de reparateur al vele jaren onder de knie heeft en daarbij ook al jarenlang dag in dag uit uitoefent. Daar moest ik de goede man natuurlijk gelijk in geven en ik wist natuurlijk eigenlijk ook wel dat ik het zelf ten eerste nooit zo snel voor elkaar had gekregen en daarbij zou het bij lange na niet hetzelfde resultaat hebben opgeleverd. Daarom ben ik blij dat ik zo’n vakkundige schoenmaker in mijn nabije omgeving heb en dat hij zulke aantrekkelijke prijzen rekent voor zijn diensten. Het is dan ook vanuit de bodem van mijn hart dat ik u deze schoenmaker kan aanbevelen. Zoals ik al reeds aangaf zijn mijn schoenen voor mij van een hoge emotionele waarde en daarom zou ik ze nooit door de eerste de beste willen laten repareren. Met het eindresultaat aan mijn voeten kan ik zeggen dat ik mij nog nooit zo door engelenvleugels gedragen heb gevoeld. Mijn opa zou trots zijn wanneer hij ziet hoe zijn schoenen:

  • zo zeer vakkundig gerepareerd zijn
  • door zo’n ervaren vakman
  • voor zo’n lage prijs

Ik kan dus zonder enige vorm van overdrijven stellen dat ik de meest tevreden klant ben geworden die ik mij had kunnen voorstellen. Het is dan ook daarom dat ik iedereen die ook graag zijn oude schoeisel weer tot nieuw wil laten omtoveren van harte aanraad om eens bij schoenmaker Flink langs te gaan. Ik ben er helemaal zeker van dat hij aangaande uw schoeisel ware wonderen weet te verrichten voor aantrekkelijke prijzen!

http://www.schoenmakerijflink.nl/