Vraag-het-aan
Bedrijven

Schilderijen op canvas kopen

Schilderijen op canvas

Een klassiek schilderij ophangen blijft een mooie manier van wandversiering. Maar schilderijen zijn duur, zeker als ze uniek zijn. Daar is een oplossing voor! Hoogwaardige reproducties van schilderijen op canvas doek gedrukt.

Schilderijen op canvas nemen steeds meer toe in populariteit. Het is een relatief goedkoop en eenvoudig middel om een ruimte in een woning of kantoorruimte een extra dimensie te geven. Dutch art Store biedt de mogelijkheid voor de klant om een kunstwerk aan te schaffen die uitstekend past bij zijn of haar smaak en stijl.

Het materiaal

Het canvas waarop de schilderijen vervaardigd worden is gemaakt van hoogwaardig polyester en katoen. Dit materiaal wordt op een houten frame bevestigd en op deze manier krijgen de schilderijen op canvas hun karakteristieke uiterlijk. Bijkomend voordeel voor schilderijen op canvas is dat deze niet ingelijst hoeven te worden.

Giclee

Door gebruik te maken van de giclee techniek, wordt er een hoogwaardige reproductie van een bestaand schilderij gemaakt. Giclee maakt gebruik van hoogwaardige inkten die op verschillende kleurlagenlagen worden aangebracht. Het resultaat wordt daarom ook wel Art Print genoemd. 

Kunstenaars geven aan dat met deze techniek, de oorspronkelijkheid van het kunstwerk het best bewaard blijft.  Schilderijen die met deze techniek worden vervaardigd, hebben een gemiddelde levensduur van 75 jaar. U kunt dus uw leven lang genieten van uw aangeschafte kunstwerk!

http://dutchartstore.nl/