Vraag het aan
Image default
Winkelen

Rugzak

Altijd de handen vrij met een rugzak
Maakt u graag een flinke wandeling? Dan kent u ongetwijfeld het gemak van de rugzak. Een flesje water, een stuk fruit en wat boterhammen, het gaat mee op uw rug en u heeft de handen vrij om foto’s te maken of om ze gewoon lekker in het ritme mee te laten slingeren.

Geen bengelende tasjes
Maar rugzakken zijn niet alleen handig voor fervente wandelaars. Ook wie graag even de stad in gaat om te winkelen, ergens koffie te drinken of gewoon rond te kijken, kan veel gemak hebben van een rugzak. Komt u toevallig een onweerstaanbaar jasje tegen? Of ziet u net dat ene artikel liggen waar u al lang naar zocht? U hoeft zo’n aankoop niet de hele tijd in een tasje aan uw arm te laten bengelen. Op uw rug heeft u er minder last van.

Het oog wil ook wat
Handig is dan wel het sleutelwoord, het oog wil natuurlijk ook wat. Net als bij kleding en damestassen, is er ook bij rugzakken sprake van modetrends. Ze zijn er in neutraal grijs en zwarte rugzakken of in felle modieuze kleurtjes. Met een klassieke uitstraling, of met een opvallende vormgeving. Vooral de kleine rugzakken zijn bij de dames erg populair.

Nadruk op het comfort
Voor wie hele dagen wil gaan lopen met bepakking op de rug, zijn er exemplaren waarbij de nadruk vooral ligt op het comfort. Ritsen en vakken op strategische plaatsen maken het makkelijk uw spullen terug te vinden. Groot of klein, opvallend of in een schutkleur, een rugzak is een ideale manier om uw spullen te vervoeren.

https://www.marington.nl/rugzakken/